15-årigt talent på kontrakt

HB Køge har netop skrevet kontrakt med ungdomsspilleren Emma Brandt Andersen. Emma er offensivspiller og gør sig til dagligt på HB Køges U16 Pige DM-mandskab, hvor hun i løbet af efteråret har bidraget med masser af mål og oplæg. Hun kom til klubben i sommer fra Tuse IF og har dermed kun været i HB Køge i et halvt år.

Inden Emma kom hertil, havde hun aldrig tidligere været en del af et elitesetup men primært spillet breddefodbold. Hendes udvikling siden ankomsten har imidlertid vist, at hun i allerhøjeste grad var klar til mere.

“Emma er en spiller med et rigtig stort udviklingspotentiale. Det har hun bevist med sine præstationer og mange mål til både træning og i kamp for U16-holdet. Hun har også både fået debut og scoret for U18-holdet allerede, så potentialet er vi slet ikke i tvivl om. Nu glæder vi os bare til at arbejde videre med Emma og udvikle hendes færdigheder endnu mere,” siger HB Køges Head of Coaching Klaus Tølbøll.

Emma Brandt Andersen fyldte 15 år mellem jul og nytår. Alligevel er det nu planen, at hun skal spille fast med HB Køges U18 Pige DM-hold fremover.

Capelli Sport