15-årig skriver kontrakt

HB Køge har skrevet en længerevarende kontrakt med defensivspilleren Vinicius Faloni Degn Pedersen.

Vinicius kom til HB Køge fra samarbejdsklubber Roskilde KFUM sidste sommer og har i den forgangne sæson først etableret sig som bærende spiller på klubbens U15-hold, inden han i vinter blev rykket op på U17-mandskabet hvor han nu er en fast del af truppen trods sine bare 15 år.

“Vinicius er har præsteret på et højt niveau i al den tid vi har kendt til ham. Han er spilintelligent, dygtig til at orientere sig og viser tydelige lederegenskaber på trods af sin alder. Så han er absolut en spændende spiller, og vi ser frem til at arbejde med ham og videreudvikle hans spil i de kommende år,” fortæller HB Køges Talentchef Steen Knudsen.

Allerede inden overgangen fra Roskilde KFUM sidste sommer havde HB Køge haft besøg af Vinicius ad flere omgange, og den tætte relation imellem klubberne har været med til at sikre, at skiftet blev en succes.

“Hele forløbet og samarbejdet med Roskilde KFUM omkring Vinicius har været fremragende, og det er selvfølgelig glædeligt. I det her tilfælde har det også været vigtigt for Vinicius, som har haft en dejlig og god tid i Roskilde KFUM, hvor han selvfølgelig også stadig har mange venner,” siger Steen Knudsen.

Sideløbende med fodbolden går Vinicius i 9. klasse på en folkeskole i Roskilde.

Capelli Sport