15-årig talent på kontrakt i HB Køge

Den blot 15-årige midtbanespiller Caroline Skov Johansson har underskrevet en to-årig kontrakt og bliver dermed den anden ungdomsspiller, der tilknyttes HB Køges ambitiøse pigeprojekt. Kræfter i både det offensive og defensive spil er blandet med en stor vindermentalitet hos Johansson, som giver hende gode forudsætninger for at udvikle sig yderligere i HB Køge.

“Caroline har den rigtige indstilling til både at udvikle sig selv og sine holdkammerater. I Caroline får vi en spiller, der altid går forrest til både træning og kamp, er hun af den støbning, som vi gerne vil fordre i vores ungdomsafdeling. Selvom hun kun er 15 år gammel, er hun tiltænkt en rolle i vores U18-setup, da vi ser et stort potentiale i hende og samtidig gerne vil udfordre hende til at fortsætte sin udvikling. Som den anden spiller, der skriver under på en ungdomskontrakt er hun også en spiller vi tror på og ser et stort potentiale i – både på den korte og lange bane. Det er vigtigt for os at anerkende og prioriterer ungdomsarbejdet, og det er vi i fuld gang med med kontrakter som den til Caroline”, siger HB Køges direktør Per Rud.

Caroline Skov Johansson bliver som Per Rud nævner den anden ungdomsspiller, der får en kontrakt i HB Køge efter Anna Brændstrup. Dermed fortsætter det strategiske og målrettede arbejde, som HB Køge har sat på at udvikle og forbedre klubbens ungdomsafdeling gennem såvel kontrakter som fysiske faciliteter på højt niveau.

Fakta om Caroline Skov Johansson:
Født: 12. juli 2006
Udvalgte hold: U14 & U15 DBU Center
Tidligere klubber: GVI // B.93

Capelli Sport