Sajewich: Vi bliver ved med at presse hinanden

Lauren Sajewich, 5-0 mod Brøndby sidste weekend, men en ny uge og en ny kamp i morgen. Hvad har I gjort for ikke at hænge fast i sidste uges sejr?

“Mandag så vi video og snakkede om Brøndby-kampen. Vi kiggede på de gode ting og det vi kan forbedre. Da vi havde set på det, var vi klar til træning og klar til at forberede os på KoldingQ. Vi har alle snakket om at holde fokus og være klar til en ny modstander. Selvfølgelig fejrede vi kampen mod Brøndby, men havde også fokus på, at det ikke skulle fylde hele ugen. Kolding blev vores fokuspunkt og vi gjorde os klar til træning”

Du har også lige fortalt mig, at træningen i denne uge har været højere og niveauet ligeså. Hvordan kan det være?

“Jeg tror, at mod Brøndby så vi det næste niveau, som holdet kan opnå. Og at opleve det og føle os mere sikre på hinanden, har gjort det muligt at presse hinanden mere for at nå til det næste niveau, som vi alle gerne vil opnå og gerne vil spille på. Så det var en kollektiv tankegang om “Okay, vi kan stadig blive bedre og skal stadigvæk fremad”. Vi er blevet ved med at presse hinanden endnu mere”

Som du sagde er KoldingQ næste modstander. Hvad forventer du der? En modstander, der har vundet de sidste fem kampe.

“Det bliver en god kamp. Det er deres hjemmebane, de vil fortsætte stimen, vi vil fortsætte vores stime. Det bliver fysisk og en hård kamp. Men vi skal gøre de ting, som vi er gode til og så skal det nok blive en god kamp”

Gjensidige Kvindeliga

KoldingQ – HB Køge

Lørdag den 17. oktober kl. 14.00

Fynske Bank Arena (kunst)

Capelli Sport