shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

200 gæster er klar til Fest & Auktion

Tæt på 200 gæster er klar til en sjov og festlig aften på Comwell Køge Strand, hvor HB Køge og NETVÆRKET på lørdag den 26. marts kl. 17.00 inviterer til Fest & Auktion 2022.

De mange gæster kan se frem til lækre retter fra Comwell Køge Strand, skønne vine og topunderholdning fra sangeren Erann DD og stand-up komikeren Jacob Taarnhøj.

I løbet af aftenen vil de mange gæster kunne deltage i det store lotteri, hvor der er præmier for ca. 50.000 kr., heriblandt hovedpræmien, der en drømmerejse for to personer til New York med Travel Sense. En præmie som har en værdi af 25.000 kr.

// Overblik over præmierne i lotteriet //

Ligeledes vil der i løbet af aftenen blive afholdt en stor auktion, hvor i alt 60 auktionseffekter skal under hammeren. Alle er doneret af NETVÆRKETs medlemmer og andre af HB Køges støtter, og repræsenterer en samlet værdi på ca. 600.000 kr.

// Download auktionskataloget //

Det er Brian Romme fra HB Køges salg- og marketingafdeling, der er koordinator og tovholder på Fest & Auktion 2022. Salgschef Andreas Simonsen er konferencier, mens HB Køges tidligere salgschef, Jesper Lenskjold, indtager rollen som auktionarius, og vil være manden der svinger hammeren over de 60 auktionseffekter.

Aftenen slutter af med musik og glade toner når en DJ efter auktionen spiller op til dans.