26 spillere rejser på træningslejr

26 spillere og 10 stabsmedlemmer er med, når et fly inden længe letter fra Københavns Lufthavn med retning mod Antalya og NordicBet Liga-mandskabets forestående træningslejr på den tyrkiske middelhavskyst.

Eller – ret skal være ret – der er blot 25 spillere om bord. Den senest tilkomne i førsteholdstruppen, Mattias Jakobsen, som blev signet i de sidste minutter inden transfervinduets lukning torsdag aften, er ikke med på flyet. Netop torsdag var han således draget på træningslejr med sin tidligere klub Vendsyssel FF, og han tilslutter sig derfor holdet med en direkte forbindelse fra Cypern.

Udover førsteholdsspillerne er fire mand fra klubbens U19-hold i form af Gabriel Larsen, Mikkel Durlev, Saman Jalaei og Emil Villumsen også udtaget til træningslejren. I alt har 16 af de 26 udtagne spillere spillet ungdomsfodbold i HB Køge, Herfølge Boldklub eller Køge Boldklub.

Forude venter en uge med masser af træning og socialt samvær samt to testkampe.

Tirsdag møder svanerne samarbejdsklubben FC Atyrau og lørdag er der ukrainsk modstand fra Obolon Kyiv. Begge kampe spilles på Emirhan Sports Complex i Antalya.

Truppen til træningslejren 4/2 – 11/2 2024

Berkant Bayrak
Dulat Talyspayev
Marcus Mustać Gudmann
Gabriël Çulhacı
Hans Christian Bonnesen
Casper Gedsted
Janus Seehusen
Mike Jensen
William Madsen
Youssef Dhaflaoui
Christian Tue
Joachim Rothmann
Sebastian Larsen
Efe Bayrak
Silas Hald
Erkan Semovski
Niklas Jakobsen
Mattias Jakobsen
Casper Jørgensen
Vinicius Faloni
Jafar Arias
Ifenna Dorgu
Gabriel Larsen
Mikkel Durlev
Saman Jalaei
Emil Villumsen

Capelli Sport