300 tilskuere til kampene lørdag

HB Køge har de seneste dage arbejdet hårdt på at få formalia på plads, således at der fra og med på lørdag den 24. april igen kan være tilskuere til HB Køges hjemmekampe på Capelli Sport Stadion i 1. Division og Gjensidige Kvindeligaen.

“Det er en meget glædelig nyhed, at vi nu igen kan have tilskuere på stadion. Det ser vi virkelig meget frem til. Vi kan have 300 tilskuere til kampene lørdag, og det betyder desværre også, at vi vil være langt under det tilskuertal, der i normale tider ville komme til vores hjemmekampe, og vi har derfor været nødt til at prioritere, og det har ikke været nogen let opgave,” siger direktør Per Rud og fortsætter:

“Vi har valgt, at give vores sæsonkortholdere og partnere muligheden for at komme til fodbold. Det samme med de af vores frivillige, der har et gyldigt og personligt ”Access All Areas legitionmationskort”. I modsætning til seneste genåbning har vi denne gang ikke mulighed for at sætte billetter til salg på kampdagen. Det håber vi på forståelse overfor”, siger HB Køges direktør.

HB Køge har lørdag den 24. april et spændende dobbeltopgør på Capelli Sport Stadion, hvor herrerne i 1. Division møder Fredericia, mens kvinderne i Gjensidige Kvindeligaen senere samme dag møder FC Nordsjælland.

HB Køge er nu omfattet den såkaldte ”Superliga-ordning”. Den model følger nogle andre retningslinjer end sidst, da HB Køge havde tilskuere til hjemmekampene.

”Superliga-ordningen” åbner mulighed for, at HB Køge er godkendt til at kunne have 300 tilskuere på stadion til HB Køges kommende kampe i 1. Division og Gjensidige Kvindeliga. Tilskuerne vil blive fordelt på Capelli Sport Stadion: På hovedtribunen, i afsnittet, der normalt er forbeholdt udeholdets tilhængere og på tribunen ud mod Købehavnsvej.

Sådan kommer du til fodbold

Med baggrund i retningslinjerne i Superligaordningen og den maksimale kapacitet på 300 tilskuere er det besluttet, at der til HB Køges hjemmekampe i 1. Division og Gjensidige Kvindeliga vil være adgang for sæsonkortholdere og partnere med det antal kort, de måtte have skrevet ind i deres respektive partneraftale. Derudover har frivillige og ansatte med et personligt og gyldigt “Access All Areas” også adgang til kampen.

 • Hvis du har sæsonkort, så skal du bare møde op på Capelli Sport Stadion.
 • Hvis du er partner i NETVÆRKET, så vil du modtage særskilt information på mail torsdag formiddag. Som partner har man mulighed for at få det antal billetter som man har adgang til i lounger, jvf. partneraftale. Partnere kan tilmelde sig via Engage fra torsdag kl. 10.00 til senest fredag kl. 16.00.
 • Frivillige og ansatte med gyldigt og personligt “Access All Areas”-legitimationskort skal bare møde op og fremvise det gyldige adgangskort i indgangen.

Retningslinjerne og den begrænsede tilskuerkapacitet betyder desværre, at der ikke i denne omgang vil kunne købes billetter i løssalg.

Direktør Per Rud siger:

” 300 tilskuere dækker slet ikke det reelle behov, og vi er kede af, at vi må skuffe mange, der følger vores klub og trænger til at komme til fodbold. Vi håber på, at vi i løbet af maj vil være i stand til at få endnu flere mennesker på Capelli Sport Stadion.”

 Coronapas er nøglen

Her er spilleregler og retningslinjer for tilskuerne til lørdagens kampe på Capelli Sport Stadion:

 • Fremvisning af gyldigt coronapas ved indgangen til stadion. Coronapasset skal fremvises sammen med gyldigt adgangskort og id i form af fx pas, kørekort eller sygesikring.
  • Et gyldigt coronapas kan være én af fire ting:
  • Du er færdigvaccineret.
  • Du har en negativ test, der er maksimalt 72 timer gammel.
  • Du har været smittet med corona i perioden 14 til 180 dage før kampen.
  • Du er under 15 år og derfor fritaget.

Når du er inde på arenaen gælder følgende:

 • Afstandskrav på 1 meter fra ankomsten til stadion og til du igen har forladt stadion
 • Du skal så vidt muligt sidde på din plads med mindre du besøger toiletter og boder. Du skal derfor også nyde mad og drikkevarer på din plads.
 • Minimum hvert andet sæde vil være tomt, så du kan holde den påkrævede ene meters afstand under hele kampen
 • Man skal være iført mundbind ved ankomst til stadion, og når man ikke sidder på sin plads, fx hvis man skal på toilettet

Ankomst til Capelli Sport Stadion

Alle tilskuere der med baggrund i ovenstående har adgang til kampene som enten sæsonkortholder, partner eller frivillig skal benytte sig af Indgang A på hjørnet af Hal 3 (Spar Nord Arena) og Rengøringsgruppen Danmark Tribunen.

Portene åbner kl. 12.30, og vi opfordrer til at man kommer i god tid.

Vi gør opmærksom på, at diverse andre adgangskort og partnerbilletter, der normalt ville gælde, ikke kan benyttes i øjeblikket. Der vil desværre heller ikke være gratis adgang for børn fra 0-15 år.

 

Presse og scouts

Journalister, fotografer, scouts mv. skal som hidtil akkrediteres til kampene.

Akkreditering til kampene i 1. Division og i Gjensidige Kvindeliga skal ske til Team Manager Michelle Lange på tl@hbkoge.dk.

Akkreditering skal ske senest to dage før kampen.

 

1. Division

HB Køge – FC Fredericia

Lørdag den 24. april kl. 13.30

Capelli Sport Stadion

 

Gjensidige Kvindeliga

HB Køge – FC Nordsjælland

Lørdag den 24. april kl. 16.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport