5-0-sejr i sæsonens første hjemmekamp

Lørdag eftermiddag ventede sæsonens første hjemmekamp i Gjensidige Kvindeligaen, da HB Køge tog imod Kolding IF. Før opgøret var Kolding IF ubesejrede og lå nummer 1 i ligaen, men det skulle de tredobbelte mestre hurtigt få sat en stopper for. Det var ingen andre end HB Køges målfarlige angriber, Cecilie Fløe, der åbnede målfesten på Capelli Sport Stadion på et flot hovedstødsmål. HB Køges anden formstærke angriber, Cornelia Kramer, fulgte hurtigt trop og kunne udbygge føringen til 2-0 til pause.

Også i anden halvleg udnyttede HB Køge deres chancer. Først Claudia Bunge på et hjørnespark med hendes første mål for svanerne, dernæst Beate Marcussen og sidst, men ikke mindst indskiftede Deborah-Anne de la Harpe, der ikke skulle bruge mere end to minutter på banen, før hun lukkede og slukkede kampen med sit første mål i Gjensidige Kvindeligaen. Kampen endte således 5-0 til HB Køge.


HB Køge 5 – 0 Kolding IF
1-0 Cecilie Fløe (17. min)
2-0 Cornelia Kramer (34. min)
3-0 Claudia Bunge (79. min)
4-0 Beate Marcussen (81. min)
5-0 Deborah-Anne de la Harpe (95. min)

HB Køge Startopstilling
16. Alberte Vingum
3. Claudia Bunge
4. Selma Svendsen
6. Georgia Eaton-Collins
7. Samantha Chang
8. Emma Regan
11. Alyssa Walker
13. Cecilie Fløe
18. Beate Marcussen
20. Cornelia Kramer
23. Agnete Marcussen

Indskiftninger
Maria Uhre for Alyssa Walker (69. min)
Augusta Callesen for Cornelia Kramer (82. min)
Maja Hagemann for Claudia Bunge (83. min)
Deborah-Anne de la Harpe for Beate Marcussen (93. min)

HB Køge – Kolding IF
Lørdag d. 16. september 2023 kl. 15.00
Capelli Sport Stadion, 611 tilskuere

Capelli Sport