50 kampe til Cornelia Kramer

Af Per Møller
Da HB Køge lørdag eftermiddag på flotteste vis og med en overbevisende sejr på 4-0 på udebane mod Fortuna Hjørring spillede sig tæt på klubbens tredje Danmarksmesterskab i træk i Gjensidige Kvindeligaen, kunne angriberen Cornelia Kramer samtidigt krydre dagen med at fejre jubilæum.
Kampen var nemlig Cornelia Kramers nummer 50 for HB Køge, og hun fejrede jubilæet med at score to fremragende mål til 2-0 i første halvlegs sidste minutter og 3-0 i starten af anden halvleg.
Den 20-årige angriber kom til HB Køge fra AaB i sommeren 2021, og debuterede i sæsonpremieren 2021/22 på hjemmebane mod FC Thy/Thisted, som blev sendt hjem fra Capelli Sport Stadion med et nederlag på 3-1.
Cornelia Kramer har i sine første 50 kampe scoret 16 mål.
HB Køge måtte indtil for tre uger siden undvære Cornelia Kramer i forårssæsonen, da hun i vinterpausen pådrog sig en alvorlig hofteskade, som har holdt hende ude af spillet, men som hun heldigvis er kommet godt over. I de tre seneste kampe har hun banket fire mål i kassen.
Som ungdomsspiller fik Cornelia Kramer 7 kampe på det danske U16 landshold hvor hun scorede 8 mål. 12 kampe på U17 landsholdet med 12 mål på kontoen og 6 kampe på U19 landsholdet med 1 scoring.
Forhåbentlig er Cornelia Kramer også i målhumør, når HB Køge, lørdag den 10. juni kl. 14.00, byder indenfor til kæmpe guldfest på Capelli Sport Stadion i Køge og kan sikre sig det tredje danske mesterskab i træk, når Brøndby IF kommer på besøg.
Stort tillykke til Cornelia Kramer med de første 50 kampe for HB Køge.
Capelli Sport