75 pigeungdomsspillere på træningslejr

75 pigeungdomsspillere fra HB Køge er rejst til Spanien på en seks dage lang træningslejr, hvor den intensive træning vil være i højsædet. Det er spillere fra alle klubbens pigeungdomshold der er med på turen – fra U13 til U18.

“Det er fantastisk, at vi oplever så stor tilslutning til en tur som den her, hvor spillerne får fantastiske muligheder for at udvikle sig individuelt og som hold. At vi kan sende så mange spillere afsted vidner om at de, deres forældre og alle i vores stab i pigeungdomsafdelingen er engagerede og virkelig brænder for vores hold. Pigerne kunne have valgt at tage på skiferie med familien i stedet, men de vil altså hellere til Spanien med deres holdkammerater. Det synes jeg er virkelig stærkt, og det fortæller noget om den ånd, der er i vores pigeungdomsafdeling for tiden,” siger Direktør i HB Køge Per Rud.

Udover de 75 spillere er også 11 stabsmedlemmer rejst med på turen. Sammen med spillerne holder de indtil på onsdag til i Santa Pola lidt udenfor Alicante på den spanske østkyst, hvor der udover en masse træning og socialt samvær også er planlagt flere testkampe imod lokalområdets største klub, CF Elche.

Allerede i går spillede de to ældste hold – U16 og U18 – testkampe imod spanierne, mens U13 og U14 skal i aktion imod Elches mandskaber i samme aldersklasse lørdag.

Der bliver opdateret fra turen på vores Instagram-side HB Køge Pigetalent løbende.

Capelli Sport