Åbent hus i NETVÆRKET den 15. februar

Et af NETVÆRKETs mest populære arrangementer er det månedlige fyraftensmøde “3. tirsdag…”. Arrangementet er populært og velbesøgt. Det er hyggeligt og med optimale muligheder for at etablere nye kontakter og forretninger blandt de mere end 250 virksomheder i NETVÆRKET.

Oplev NETVÆRKET der står bag HB Køge
”3. tirsdag…” afholdes denne gang den 15. februar på Bistro17 på Køge Torv fra kl. 18.00 til kl. 21.00. Programmet byder på en lækker anretning, en masse hygge og et spændende indlæg ved HB Køges cheftræner i NordicBet Ligaen Daniel Agger, og hans inspirerende og spændende historie, der handler om sin tid som professionel fodboldspiller i Brøndby, Liverpool og på landsholdet. Daniel Agger vil også fortælle om sin første tid som cheftræner i HB Køge, og om det at være selvstændig med virksomhederne KloAgger og Tatoodo.

Programmet ved “3. tirsdag…” rummer efterfølgende netværk i mindre grupper.

Tilmelding til “3. tirsdag…” som gæst
Er du erhvervsdrivende og har lyst til at opleve NETVÆRET og “3. tirsdag…” for første gang den 15. februar, så kontakt HB Køges salgsansvarlig Andreas Simonsen på mail: AS@HBKoge.dk med dine oplysninger senest mandag den 14. februar kl. 12.00.

 

Kommende arrangementer i HB Køge og NETVÆRKET
“3. tirsdag…” med Daniel Agger
Tirsdag den 15. februar kl. 18.00
Sted: Bistro17

PreMatch / HB Køge – Jammerbugt
Søndag den 27. februar kl. 12.00
Sted: Spar Nord Lounge

PreMatch / HB Køge – Fremad Amager
Søndag den 13. marts kl. 12.00
Sted: Spar Nord Lounge

“3. tirsdag…” med Dan Hammer
Tirsdag den 15. marts kl. 18.00
Sted: Spar Nord Lounge

Women’s Match / HB Køge – Brøndby
Fredag den 25. marts kl. 18.00
Sted: Spar Nord Lounge

Fest & Auktion
Lørdag den 26. marts kl. 17.00
Sted: Comwell Køge Strand


HB Køges salgsteam ved Per Ejrup, Christian von Bülow, Rebecca Veng, Jens Rasmussen, Andreas Simonsen og Brian Romme glæder glæder sig til at byde velkommen til Åbent Hus i HB Køge og NETVÆRKET.

Capelli Sport