Årets sidte kamp: Mange brændte chancer

Om få dage er der dømt ferie for HB Køges bedste mandlige fodboldspillere. Tirsdag bød på årets sidste (trænings)kamp, da et af topholdene fra 2. division, B.93, gæstede Capelli Sport Stadion.

B 93 vandt kampen 2-1. Der var mange chancer i begge ender af banen, og HB Køges cheftræner havde gerne set, at udnyttelsesprocenten havde været højere.

”Specielt i anden halvleg havde vi en del muligheder, og ét mål er en del i underkanten af, hvad vort udbytte burde have været. Vi skal ærgre os over, at vi ikke fik scoret et par gange mere,” siger Daniel Agger.

HB Køges enlige mål blev sat ind af Oliver Lassen.

”De tre testkampe mod Hillerød, Fremad Amager og B 93 har primært haft ét formål, og det er at se, hvor langt de unge spillere er fra at kunne blande sig i kampen om pladserne i truppen. Jeg synes, at flere af dem har vist sig fint frem,” siger Daniel Agger.

HB Køge-spillerne sendes på juleferie efter træningen på fredag. Her vil de blive udstyret med et træningsprogram, som de skal følge. Den 9. januar er det hverdag og første træningsdag. Foråret indledes med en udekamp i Helsingør fredag den 17. februar.

Capelli Sport