Årsdag for seneste liganederlag

I dag, torsdag d. 21. april, fejrer HB Køges Kvindehold årsdag for seneste nederlag i ligaregi. Siden da er det blevet til 25. ligakampe i træk uden nederlag.

Af Per Møller

HB Køges kvindehold i Gjensidige Kvindeliga skriver sig endnu engang ind i historiebøgerne. Denne gang skete det 2. påskedag den 18. april, hvor holdet knusende sikkert vandt topkampen mod Fortuna Hjørring med de imponerende cifre 6-1 på Nord Energi Arena i Hjørring.

Kampen mod Fortuna Hjørring var nemlig HB Køge-holdets 25. Ligakamp i træk uden nederlag – og idag, torsdag den 21. april, er det dermed nøjagtigt et år siden, at HB Køge sidst prøvede at tabe en kamp i Gjensidige Kvindeliga!

Dengang skete det med et nederlag på 3-1 på udebane mod Kolding. I øvrigt et Kolding-hold, der havde Emma Færge og Cecilie Fløe i startopstillingen den dag. Efter den kamp har de Svanerne ikke tabt i den danske liga.

I de mellemliggende 365 dage er det tværtimod blevet til imponerende 23 sejre og 2 uafgjorte kampe – og en samlet målscore på 58-13 i de nu 25 kampe der er spillet i ligaregi siden HB Køge lod modstanderne synge sejrssangen.

Man kniber næsten sig selv i armen. Men den er god nok.

I indeværende 2021/22 sæson har HB Køge efter mandagens kamp i Hjørring spillet 18 kampe i ligaen – vundet de 16 og spillet uafgjort i to kampe.

Næste opgave er søndag den 24. april kl. 13.00 på udebane mod FC Thy-ThistedQ på Sparekassen Thy Arena i Thisted.

Capelli Sport