Adedeji før Helsingør: “Vi ved, hvad vi skal gøre”

HB Køges energiske og driblestærke kantspiller Jubril Adedeji løber fredag aften ind på Capelli Sport Stadion for sidste gang i 2020 når HB Køge på hjemmebane møder FC Helsingør i årets sidste hjemmekamp. Adedeji fortæller om højt humør og god selvtillid i truppen.

“Humøret er godt. Vi tror på, at hvis vi bliver ved med at gøre vores bedste og arbejde hårdt på træningsbanen, så kommer vi til at slutte året godt af.”

I seneste hjemmekamp for en uges tid siden endte Esbjerg med at tage fra Capelli Sport Stadion med en sejr på 2-0, og det var en svær kamp mod en god modstander, men Adedeji ser fremad og glæder sig til næste udfording.

“Sidste hjemmekamp var en hård en. Vi mødte et godt hold, og set over hele kampen var de skarpere end os i felterne, og vi tillod dem at score og få de tre point. Men der er også positive ting at tage med fra kampen, og vi ser frem til den næste”.

HB Køge har på hjemmebane haft lidt af et scoringskompleks i indeværende sæson, men spillerne arbejder hårdt på træningsbanen, og i kampene for snart få sendt bolden over målstregen. Og står det til Adedeji, så lykkes det fredag aften.

“Det handler blandt andet om fokus i den sidste aktion, for vi har chancerne, men vi skal være mere koncentrerede indtil bolden er over målstregen. Jeg er overbevist om at vi scorer i fredagens hjemmekamp mod Helsingør”.

“Vi har spillet mod Helsingør tidligere på sæsonen og vundet over dem, men vi ved også, at den kamp er fortid. Vi skal møde op med den rigtige indstilling og mentalitet, og på ingen måde undervurdere dem. Vi ved, hvad vi skal gøre og kender deres styrker og svagheder, og det skal vi arbejde med, og ellers holde fokus på os selv og på hvad vi kan gøre for at straffe dem”.

“Man kan ikke vinde uden at score, og vi går på banen i årets sidste hjemmekamp for at gøre begge dele”, slutter Adedeji.

 

1. Division

HB Køge – FC Helsingør

Fredag den 4. december kl. 19.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport