Ændringer i staben hos HB Køge Women

HB Køge Women har forud for den kommende sæson ændret i setuppet omkring holdets stab.

Velkommen til Pelin
HB Køge er således glade for at kunne byde velkommen til Pelin Bal, der er blevet ansat som Head of Performance for klubbens kvinde- og pigeafdeling. Pelin kommer til med erfaring fra både FC Nordsjælland og senest BSF. Hun er tidligere professionel volleyball-spiller og har mere end 10 års erfaring med fysisk arbejde i sportsindustrien.

“Pelin er en kæmpe kapacitet, som vi er glade for at have tilknyttet klubben. Hun er først og fremmst dygtig, og så går hun all-in og gør alt, hvad der står i hendes magt, for at få vores spillere i den bedst mulige forfatning. Dag og nat. Hun passer ind i vores kultur og kommer til at løfte os,” siger HB Køge-direktør Per Rud.

Mens Pelin er kommet til, har HB Køge i samme ombæring vinket farvel til fysisk træner Nikolaj Søgaard Koefoed, der har valgt at stoppe i klubben af familiære årsager.
HB Køge vil gerne takke Nikolaj for indsatsen i klubben og ønske ham held og lykke fremadrettet.

Udvidet ansvar til Rigelsen
Også på analysesiden kommer der fremover til at være et nyt setup omkring Gjensidige Kvindeliga-holdet. David Lee Rigelsen, der er ansat som Cheftræner for klubbens U18 Pige DM-hold, kommer således også til at varetage data- og analysearbejdet omkring klubbens seniorhold fremadrettet.

David har sideløbende med trænerjobbet for U18-holdet også fungeret som transitionstræner i klubben, og han er således allerede vant til at arbejde tæt sammen med den øvrige stab omkring kvindeliga-holdet. Med ændringen går David fra at være deltids- til fuldtidsansat i klubben.

“David har været omkring vores kvinde- og pigesetup siden vi kickstartede det for nogle år siden. Han brænder virkelig for klubben og er dygtig indenfor sit fag, så vi er fantastisk glade for, at vi nu kan få endnu større gavn af ham,” siger HB Køge-direktør Per Rud som samtidig fremhæver, at David tidligere på året sikrede sig sin træner A-licens.

David vil fremover altså både være U18-cheftræner, transitionstræner og analytiker i klubben. Med David som ansvarlig for data- og analysearbejdet rykker Mourad Amraoui, der stod med ansvaret i foråret, videre til en stilling som konsulent i analyseafdelingen under Capelli Sport Lab.

Capelli Sport