Farvel til fire mand inden AaB-opgør

Søndagens opgør mod AaB er årets sidste for HB Køges NordicBet Liga-hold.

Fire af klubbens folk har kontraktudløb til vinter – og de hædres sædvanen tro med blomster for deres indsats i klubben forud for deres potentielt sidste opgør med holdet.

Inden kampen vil der således blive uddelt blomster til målmand Sebastian John og offensivspilleren Jubril Adedeji, hvis kontrakter udløber ved udgangen af december.

Jubril Adedeji forlader klubben efter 5 år og, såfremt han kommer i spil mod AaB, 117 kampe for HB Køge siden overgangen fra Watford i 2018. Jubril blev tidligere i år den første udlænding til at runde 100 kampe for svanerne.

“Det er det rigtige tidspunkt for mig at tage videre på. Jeg har virkelig nydt mine fem år her – der har både været op- og nedture, men jeg er virkelig glad for de oplevelser, jeg har fået her. At spille så mange kampe, som jeg har gjort, har været altafgørende for min udvikling. Så jeg er meget taknemmelig overfor alle de folk, der har hjulpet mig så meget gennem årene. HB Køge betyder meget for mig og vil altid have en særlig plads hos mig,” siger Jubril Adedeji.

Keeperen Sebastian John forlader også HB Køge denne vinter efter 16 optrædener i målet i løbet af det halve år, han har været på kontrakt i klubben.

“Vi har lukket for mange mål ind og så må vi jo konstatere, at der er et eller andet der ikke har fungeret helt optimalt. Derfor er det også naturligt nok, at vores veje skilles nu. Det har været et hårdt halvår, men jeg har været sindssygt glad for at være her. Ikke mindst fordi det har været en spændende udfordring, at skulle spille målmandsspil på en helt ny måde – med så stort fokus på spillet med fødderne og lidt mindre på det ‘traditionelle’ målmandsspil,” siger Sebastian John.

Også sygemeldte Frederik Bay forlader klubben ved kontraktudløb denne vinter – men grundet sygemeldingen har han altså ikke mulighed for også at være tilstede på Capelli Sport Stadion til kampen på søndag.

Slutteligt vil klubben også tage afsked med assistenttræner Gregg Ryder, der er blevet udpeget som cheftræner for KR Reykjavik på Island fra det nye år. Gregg Ryder forlader klubben efter 3,5 år som en del af trænerstaben. Læs mere om Greggs afsked her.

HB Køge ønsker dem alle fire stort held og lykke på deres videre vej.

Vil du være med til at hylde de fire inden AaB-kampen, kan du købe billet til opgøret på hbkoge.eventii.dk.

Capelli Sport