Afskedsblomster til ti spillere inden GULDKAMPEN

Lørdag bliver de store følelsers dag på Capelli Sport Stadion!
Ikke nok med, at Danmarksmestrene skal findes og kåres, så vil der inden GULDKAMPEN mellem HB Køge og Brøndby IF sparkes i gang klokken 14.00 også blive uddelt afskedsblomster til ti HB Køge spillere, som står til at forlade klubben.

KØB BILLET // GULDKAMPEN: HB KØGE – BRØNDBY IF //

Andrea Norheim, Kelly Fitzgerald, Nicole Kozlova, Maddie Pokorny, Sarah Jankovska, Silje Stockmar, Viktoria Wik, Matilde Lundorf, Freja Solgaard og Emma Færges kontrakter med klubben står alle til at udløbe denne sommer, og selvom HB Køge fortsat er i dialog med flere af spillerne omkring indgåelse af nye aftaler, vil de modtage blomster og en hyldest for deres indsats for klubben inden sæsonens sidste opgør.

Også afgående cheftræner Søren Randa-Boldt vil modtage blomster og hyldest inden kick-off.

En sidste spiller vil også modtage blomster inden kampen – men det er i en lidt anden anledning. HB Køges officielle fanklub, Svanerne / HB Køge Support, kårer således sæsonens spiller inden kampen. Du kan være med til at vælge, hvem det skal være ved at afgive din stemme her.

Få hele overblikket over, hvad der sker før, under og efter kampen og DBUs officielle pokal- og medaljeoverrækkelse her.

Portene til Capelli Sport Stadion åbner klokken 12.30. Der er kampstart klokken 14.00. Billetter til opgøret, hvor HB Køge håber at sætte ny tilskuerrekord for en kamp i Gjensidige Kvindeliga, kan købes på hbkoge.eventii.dk.

Capelli Sport