Agger: “Det var ikke godt nok”

HB Køge måtte ud i lidt af et pokaldrama da holdets tirsdag aften spillede sig videre til 3. runde af Pokalen. Der skulle forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence til mod Fynsseriemandskabet Kerteminde, før det til sidst endte med avancement for Daniel Aggers tropper. Og at det skulle komme dertil var ikke noget der huede HB Køges cheftræner.

“Der mangler jo i princippet det hele. Det er både i tankegang, kvalitet og coolness. Der var rigtig mange parametre, hvor det ikke var godt nok. Der skulle gerne – selv på vores reserver – være niveauforskel. Det var der også, men i sidste ende, der er det jo resultatet på tavlen, der tæller, og der var ikke forskel før til allersidst,” lød det efter pokalkampen fra Agger, der havde svært ved at finde noget positivt at sige om kampen.

“Det positive var, at nogle af vores spillere fik 120 minutter, og at vi kom videre. Rigtig mange af dem, der spillede i dag, har jo stort set ikke spillet tidligere i sæsonen, så det er det positive. Men at vi spillede på den her måde, det er selvfølgelig ikke positivt.”

Kerteminde bragte sig overraskende foran med 1-0 på et straffespark i første halvleg, og det var noget nær eneste gang, at hjemmeholdet var i nærheden af HB Køges mål. Men Kerteminde var skarpe, og slog til da muligheden bød sig.

“De har jo ingen chancer overhovedet. De får et lidt tilfældigt straffespark efter en lang bold, og det er vel det, de har. At vi så ikke selv tilspiller os flere chancer med alle de muligheder og ‘lige-ved-og-næsten’-situationer, det er for dårligt. Der må vi kigge indad, kigge på os selv, og sige: ‘Hvad fanden kan vi gøre anderledes?’ For det skal vi kunne gøre bedre.”

Efter 120 minutters fodbold kunne HB Køge slutteligt glæde sig over sejren i straffesparkskonkurrencen, hvor HB Køges indskiftede U19-keeper Marius Kruse reddede tre forsøg i træk, og dermed blev afgørende for pokalsejren.

Capelli Sport