Agger efter 1-1: Fik ikke som fortjent

Det var en ærgerlig HB Køge-Cheftræner Daniel Agger, der stillede op til interview efter 1-1-kampen imod lokalrivalerne fra Næstved Boldklub. For endnu engang kunne han konstatere, at spillet og chancerne var til mere end måltavlen endte med at vise – noget der er sket flere gange i løbet af sæsonstarten.

“Vi har haft andre kampe, hvor der nærmest har været endnu flere chancer. Men det var voldsomt i dag. Vi havde rigtig mange chancer. Der var mangel i kvalitet på den sidste afslutning, men ellers var der rigtig, rigtig mange gode ting i vores spil. Vi kan se, det går fremad. Det er små skridt fremad hele tiden,” siger Agger og tilføjer:

“Alle hold har sådan nogen kampe, og vi føler allerede vi har haft flere af dem – kampe, hvor vi føler, vi har spillet til mere end vi reelt har fået. Men hvis vi bliver ved med at sætte spillet sådan her sammen, så er vi overbeviste om, at det nok skal give pote i sidste ende.”

Mens ærgrelsen over, at det ikke blev til en sejr imod rivalerne, der ligger over HB Køge i tabellen, fyldte en hel del var Cheftræneren godt tilfreds med det offensive spil og de mange chancer, holdet formåede at skabe imod en modstander, der ellers har vist sig ganske stærk rent defensivt indtil videre i ligaen.

“Vi spiller godt som hold, vi hjælper hinanden rigtig godt, vi løber for hinanden. Det er også grunden til, at vi kommer frem til så mange chancer og får dem spillet tynde så mange gange. Samtidig holder vi jo også dem væk fra de store chancer. Det havde været rart at lukke lidt at hullet op til top 6 og det havde vi også fortjent med præstationen imod Næstved. Men i fodbold får man jo ikke altid som fortjent.”

Capelli Sport