Agger: “Et wake up call”

HB Køge sluttede lørdag eftermiddag opstarten af med et 0-3-nederlag mod Lyngby i generalprøven forud for næste uges forårspremiere mod Jammerbugt i NordicBet Ligaen. Op til kampen var der indløbet en række afbud til cheftræner Daniel Aggers tropper, og det betød at blandt andre Oskar Snorre, Mike Jensen og Joachim Rothmann alle var udeladt af kamptruppen.

Efter opgøret, som Lyngby altså vandt med 3-0, satte Daniel Agger ord på opstartens sidste træningskamp.

“Det var hektisk op til kampen, men resultatet er selvfølgelig ikke godt nok. Det er en ting. Det var mere måden det skete på, måden vi gik ind til kampen på og egentlig hele kampen igennem. Vi var ikke klar. Vores intensitet var slet ikke der, hvor vi gerne ville have den, og når du ikke vinder dine dueller, så er det svært at vinde fodboldkampe, eller overhovedet at være med,” siger Agger og uddyber:

“Det er også noget vi har snakket med drengene om efter kampen. Jeg må også kigge på mig selv og sige: “Okay, var det den rigtige måde at stille op på, selvom det var et stort puslespil i dag?” analyserer og efterrationaliserer HB Køges cheftræner, der også erkendte, at netop paratheden også tidligere har været en faktor, som man har arbejdet med.

“Det er jo noget vi har arbejdet på længe, så det er ikke kun den her kamp. Men vi har i hvert fald en klar ide om at når vi ikke er der i presset med intensitet, så dropper niveauet hele vejen, og det er både på det forsvarsmæssige og det angrebsmæssige. Så når intensiteten ikke er i vores pres, så dropper kvaliteten også på bolden.”

En overordnet god opstart

Trods nederlaget mod Lyngby ser Daniel Agger tilbage på en god opstart, og frem mod fire vigtige kampe i jagten på en top 6-placering. Og den ambition lever fortsat.

“Det har været en god opstart. Vi har haft nogle gode træninger og nogle gode kampe. Vi har haft nogle rutsjebaneture af forskellige årsager, men generelt har det været godt. Nu håber jeg bare, at vi har de fleste til rådighed når vi starter på søndag.”

“Vi tror på det. Det man kan bruge den her kamp til er selvfølgelig, at det er et wake up call. Det her, det går altså ikke. Vi skal finde nogle helt andre ting frem, og det handler om at se de positive i selv de negative ting,” slutter Daniel Agger.

HB Køges forårspremiere i NordicBet Ligaen spilles søndag den 27. februar kl. 13.30 på Capelli Sport Stadion.

// Køb billetter til forårspremieren her //

Capelli Sport