Agger før Hillerød: Vi har gode chancer

Ovenpå en svær periode, hvor det er blevet til flere nederlag venter nu en hjemmekamp mod Hillerød Fodbold på Capelli Sport Stadion for HB Køge. Hillerød ligger i øjeblikket suverænt først i NordicBet Ligaens Kvalifikationsspil og HB Køge Cheftræner Daniel Agger tager hatten af for det, oprykkerne har præsteret. Samtidig ser han dog optimistisk på mulighederne for, at HB Køge kan få vendt formkurven og nappe tre point.

// KØB BILLET: HB KØGE – HILLERØD FODBOLD //

“De har gjort det rigtig godt. Vi spillede mod dem for ikke så længe siden, og det var en svær kamp, som vi endte med at tabe på et mål i overtiden. Men vi kunne måske lige så godt have vundet den. Men vi føler, vi ved, hvordan de skal spilles. Vi har en klar idé om, hvordan de gør tingene og vi føler, vi ved, hvordan de skal spilles. Så vi mener, vi har gode chancer,” siger Daniel Agger forud for opgøret.

Hillerød Fodbold har vundet otte af deres seneste 12 kampe i NordicBet Ligaen og blot lukket to mål ind i de seneste fem opgør. Det er derfor et hold med selvtilliden i orden, der kommer på besøg.

“Forskellen på os og Hillerød er, at de kommer med en helvedes masse selvtillid lige for tiden. De kommer med en masse kampe i bagagen, som de har vundet og vores selvtillid skal vi grave lidt dybere efter lige nu. Når først selvtilliden siver, så er den virkelig svær at finde igen. Men når man så finder den igen, så kan man også sagtens genfinde det niveau, man har været på tidligere. Så kan vi grave selvtilliden frem, så kan vi også sagtens slå dem. Vi har et godt hold med nogle gode spillere. Men vi er inde i en periode lige nu, hvor det er rigtig hårdt mentalt, så det er dét, der skal vendes, hvis vi skal vinde kampen,” siger Agger.

Han glæder sig samtidig over, at hans hold skaber godt med chancer i offensiven pt., men han efterlyser også større kynisme i begge ender af banen.

“Vi har haft en lang periode, hvor vi har lavet for mange fejl defensivt som har kostet, men hvor vi egentlig har skabt rigeligt med chancer. Vi har bare ikke udnyttet dem godt nok og så har det ikke været nok til at kompensere for de defensive fejl. Begge dele skal der rettes op på,” slutter Cheftræneren.

Kampen mod Hillerød bliver HB Køge-herrernes officielle kamp nummer 500 siden klubbens etablering i 2009. Læs mere om hvordan HB Køge markerer jubilæet her.

Capelli Sport