shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Agger: Hård kamp venter i Hobro

Fredag aften spiller HB Køge forårets første udekamp når Hobro er værter på DS Arena. Op til den kamp har HB Køge naturligvis kigget nærmere på modstanderen, der pt. ligger sidst i NordicBet Ligaen, men som i den forgangne weekend åbnede foråret med en 3-0-sejr over Vendsyssel.

“Det bliver en fysisk hård kamp. De er stærke, og har nogle dygtige spillere – især på kanterne. I kampen mod Vendsyssel var de kliniske, og de var dygtige til at forsvare sig lavt, men lad os nu se. Det bliver nok en helt anden kamp. Vi har jo spillet mod dem før, og vi ved hvad de står for, og hvad deres styrker og svagheder er,” fortæller HB Køges cheftræner Daniel Agger, og forklarer videre, at han og resten af trænerteamet har forsøgt at justere nogle ting i et forsøg på at ændre holdets aktuelle statistik på udebane, hvor det indtil videre er blevet til fem point i ni udekampe.

“Vi har prøvet at ændre på nogle småting de steder, hvor vi kan optimere. Det er selvfølgelig svært at gøre noget helt radikalt, men vi har forsøgt at optimere de steder vi kan.”

HB Køge møder Hobro, Fremad Amager og Fredericia i de sidste tre kampe i grundspillet, og meget tyder på at der er spænding helt til det sidste. Der er derfor meget på spil i alle kampe, der venter.

“Det siger næsten sig selv. Alle point der kommer nu, er behjælpelige med at komme i top 6, og det er det, vi skal gå efter. Vi skal gå efter at vinde de kampe, vi kan, og så må vi sætte holdet op til det, og så se på modstanderen. Og så handler det også meget om den mentalitet og intensitet, vi går ind til kampene med, og så skal vi nok få noget ud af det,” slutter Daniel Agger.

 

Cheftræneren har udtaget en 18 mand stor trup til kampen.

Valget er faldet på præcis samme 18 spillere, som i premieren i den forgangne weekend var med til at åbne foråret med en 2-1-sejr over Jammerbugt.

HB Køges trup til kampen mod Hobro:

1. Oskar Snorre

4. Nemanja Cavnic

5. Luka Racic

6. Lasse Petry

7. Mike Jensen

8. Mathias Nielsen

10. Pierre Larsen

11. Joachim Rothmann

13. William Madsen

15. Max Sauer

16. Daniel Thøgersen

17. Oscar Buch

18. Jacob Trenskow

20. Emilio Simonsen

24. Casper Jørgensen

26. Marko Stamenic

28. Effiong Nsungusi

31. Frederik Mehder

 

NordicBet Ligaen

Hobro IK – HB Køge

Fredag den 4. marts kl. 18.30

DS Arena

Kampen kan streames på Viaplay