Agger inden Fredericia: “Skal revanchere os selv”

Fire sejre i fem kampe. Det lyder umiddelbart som om alt er i den skønneste og roligste orden i HB Køges NordicBet Liga-trup inden lørdagens opgør mod FC Fredericia. Og det er det for så vidt også. Men når den ene kamp, der ikke blev vundet, var et 6-1-nederlag imod netop FC Fredericia, så er der stor revanchelyst i luften over Capelli Sport Stadion i disse dage.

“Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at dén kamp ikke betyder noget for os. Den er selvfølgelig med i hele vores taktiske setup og optakt til kampen. Den bør være en motivation til at revanchere sig for vores spillere uden at vi behøver at sige noget. Men vi har tænkt os at gøre det alligevel. Det skal vi. For den slags må ikke ske – og det må under ingen omstændigheder ske to gange,” siger Cheftræner i HB Køge, Daniel Agger inden kampen og understreger:

“Den revanche, vi jagter, er ikke møntet på FC Fredericia. Den er kun møntet på os selv. For det var helt vores egen skyld, at det gik, som det gik derovre.”

// KØB BILLET: HB KØGE – FC FREDERICIA //

Frustrationen over at kampen i Fredericia for en måned siden endte som den gjorde, har naget i klubben. Både blandt spillere og på trænerkontoret. Fordi alt lykkedes for hjemmeholdet, der i kampens sidste fem minutter scorede tre gange og ændrede cifrene fra 3-1 til 6-1, mens intet lykkedes for svanerne.

“Det, der var mest frustrerende, var, at det endte med at se så grimt ud, for det var kampen slet ikke til. De scorede på alt hvad de havde og nærmest også på chancer, de ikke havde. Så må vi også sige, at vi ikke var dygtige nok og selv bidrog ved at forære dem nogle ting. Så det var en dårlig kombination af flere ting. Men med det sagt, var de effektive og det har de også været i kampene siden da. Det er imponerende, så mange mål, de har scoret i den seneste tid, og det er selvfølgelig en kvalitet, vi er opmærksomme på at vi skal have sat en stopper for,” siger Agger.

Historisk set er FC Fredericia et af de mandskaber, HB Køge har haft allerstørst problemer med, og det er da også kun blevet til en enkelt sejr for svanerne i de seneste 15 indbyrdes opgør. Den ene sejr kom i sidste sæsons tiende spillerunde – første gang trænerduoen Agger og Jacobsen stod overfor Michael Hansens mandskab.

“Det er svært at sige, hvorfor vi har det svært imod dem. Jeg kan kun udtale mig om de kampe, hvor vi har stået i spidsen for holdet. Og der har vi trods alt også slået dem en gang og spillet et par andre fine kampe, hvor resultaterne desværre ikke er fulgt med,” siger Agger med henvisning til blandt andet sidste års 2-2-kamp på Monjasa Park og 0-1-nederlaget på Capelli Sport Stadion tidligere på sæsonen.

“Men den seneste kamp imod dem var hård for os at sluge, så det er den, der fylder for os,” slutter han.

Der er kampstart på Capelli Sport Stadion klokken 13.00 lørdag. Billetter til kampen kan købes her, mens kampen som altid også kan streames på Viaplay.

Capelli Sport