Agger: “Mest skuffet over manglende intensitet”

6-1 lød slutcifrene efter søndagens NordicBet Liga-kamp mellem FC Fredericia og HB Køge – og det behagede bestemt ikke svanernes cheftræner Daniel Agger efter kampen. Han kalder indsatsen for ‘uacceptabel’.

“Det jeg er mest skuffet over er vores manglende intensitet i duellerne. Det er fair nok at tabe 6-1, hvis vi havde haft ild i øjnene og givet alt, hvad vi havde. Men det føler jeg ikke, vi gjorde i dag og det er uacceptabelt. Vi oplever det ikke som en 6-1-kamp, men det gør vi det selv til med vores indsats og med de fejl, vi laver. Det er vores egen skyld og det er frustrerende,” sagde han efter kampen.

HB Køge startede ellers kampen fint og var tæt på at tage føringen, da Jacob Trenskow efter 19 minutters spil ramte stolpen – blot for at se FC Fredericias Frederik Carstensen score et drømmemål i den anden ende et halvt minut senere.

“Vi havde en lidt mere afventende gameplan end vi plejer, og det fungerede fint i starten af kampen, hvor vi kom frem til flere chancer. Men der er et afgørende minut der tipper deres vej og så scorer de efter en dødbold i slutningen af halvlegen også og de to ting ødelægger vores plan. Det siger sig selv, at bagud 2-0 må vi komme fremad i anden halvleg og det ender med at koste os,” siger Agger og peger på kynismen i spillet og holdets manglende selvtillid som udslagsgivende for, hvordan opgøret endte med at udfolde sig.

“Vi har nogle tendenser til at lave fejl, som koster os dyrt. Og vi laver mange af dem lige for tiden. Det er ikke noget vi ser fra spillerne til træning, så vi ved, det er en mental ting. Det er lige præcis dét, den manglende selvtillid gør. Når modstanderne laver noget tilsvarende i den anden ende, er vi heller ikke lige så dygtige som de er, til at få dem til at koste. Fredericia straffede os benhårdt i dag og sparkede alt ind,” siger han og understreger:

“Men vi må indrømme, at lige meget hvordan vi sætter os op lige nu, så har vi problemer med at forsvare. Vi vinder ikke vores dueller og vi vinder ikke nok andenbolde. Det er basis i fodbold og når vi ikke lykkes med de ting, så får vi det svært.”

Cheftræneren trøster sig ved, at der i næste weekend kommer en ny mulighed for at komme ovenpå igen for holdet.

“Vi er afklarede med, at vi spiller for at undgå at rykke ned. Hver kamp tæller og det eneste positive lige nu er, at der snart venter en ny kamp. Den eneste måde at komme ud af den negative rytme, er at få nogle positive oplevelser, vi kan hæfte os ved. Så vi evaluerer selvfølgelig grundigt på kampen og de ting, der gik galt, men vi er nødt til også at se fremad,” siger Daniel Agger.

Revanchemuligheden kommer på søndag, hvor Hillerød Fodbold gæster Capelli Sport Stadion.

Capelli Sport