Agger og Jacobsens første kamp streames: Blander kortene

Onsdag aften klokken 18.00 venter den første træningskamp for HB Køge og duoen Agger & Jacobsen, når Rønne IKs førstehold byder op til kamp. Træningskampen sker som et led i HB Køges bornholmske ophold, hvor klubben i denne uge er på træningslejr. Således bliver det også en mulighed for den nye trænerstab at se både hinanden og holdet an.

“Vi prøver at gribe det an, som var det en kamp. Vi forbereder os på samme måde, varmer op på samme måde. I trænerteamet skal vi også have indarbejdet nogle rutiner, hvorfor det her i lige så høj grad også er en træning i kampsituationer for os”, siger First Team Coach Lars Jacobsen og fortæller om formålet med kampen,

“Vi skal arbejde med de ting, som vi har arbejdet med i træningen indtil videre. Vi har fokus på vores opbygningsspil, vores presspil, vores genpres, vores omstillinger og vores standardsituationer, som vi har trænet hertil formiddag. Så vi har faktisk fokus på det hele. Som vi også kommer til at sige til spillerne, så skal vi altid gå på banen for at vinde – uanset modstanden. Niveauet vi er oppe imod er jo nok ikke det samme, som når vi spiller mod Malmø på søndag, men det – og at banen måske ikke lever op til de standarder, vi normalvis er vant – er der også en øvelse i at håndtere. Men til syvende og sidst handler det om én ting og det er at vinde”.

Da opgøret har fået stor interesse og opmærksomhed fra både ind- og udland har HB Køge valgt at streame kampen. Således kan såvel klubbens fans som andre interessenter følge med i opgøret, når Agger og Jacobsen skal stå i spidsen for holdet for første gang.

// Se kampen på HB Køges YouTube-profil lige her //

Kampen spilles som en almindelig turneringskamp over to halvlege af hver 45 minutters længde. Her kommer en række forskellige spillere i aktion i begge halvlege, da trænerstaben gerne vil se alle mand an og samtidig give hver spiller bedst mulige betingelser for at komme i form.

“Vi har prøvet at blande kortene lidt, da vi jo også har en del unge med, som slet ikke har nået at have noget ferie, så vi skal ramme den dosering, som Jonas (Lindberg, fysisk træner, red.) er skarp på at ramme. Så derfor har vi vurderet, at holdene skulle være et mix. Det handler også om, at de unge spillere bliver mere og mere en del af truppen, så der har været mange ting, der skulle spille ind”, slutter First Team Coach Lars Jacobsen af forud for kampen.

Capelli Sport