Agger og Mike efter 0-0: Surt og ærgerligt

HB Køge og Fremad Amager tørnede søndag eftermiddag sammen på Capelli Sport Stadion, og for første gang i denne sæson gik HB Køge fra banen i et helt målløst opgør. Der var ellers godt med chancer og gode muligheder i begge ender, men ind ville bolden ikke. Bortset fra midtvejs i anden halvleg, hvor HB Køge fik et mål annulleret efter en tæt offsidekendelse.Mike Jensen: “Vi er ærgerlige over, at da vi først scorede et mål, fik vi ikke lov at beholde det. I situationen syntes jeg ikke, det lignede en offside, så det er lidt synd. Det var en meget lige kamp, men det gælder om at få den ind over stregen – og det får vi også en enkelt gang, men det bliver så annulleret. Så det giver os en ærgerlig følelse.”Daniel Agger: “Vi skulle have scoret et mål. Det gjorde vi også, ​men det blev annulleret, korrekt eller ej…. Det er vi nødt til at acceptere. Men derfor er det surt alligevel.”

Herunder hvad Mike Jensen og Daniel Agger ellers sagde efter 0-0-løsningen mod Fremad Amager.

Mike Jensen

“Der var ikke rigtig noget flow i kampen, hverken fra os eller Fremad Amager, så resultatet er et eller andet sted fair nok. Vi er ærgerlige over, at vi ikke får de tre point med, men det er det, vi skal lære, at få tre point i sådan nogle kampe. Det er lidt det, vi ofte står tilbage med. Vi har måske ikke været meget bedre, men vi har helt sikkert heller ikke været dårligere end modstanderne. Men vi får ikke nok point.”

“Der er ikke andet at tænke på, end at vi skal ud over stepperne på fredag i Fredericia. Vi kan ikke køre til Fredericia og fedte noget hjem. Vi skal have en sejr!”

Daniel Agger“Uafgjort er egentlig et retvisende resultat, men det skulle nok ikke have været 0-0. Vi havde mange muligheder, også flere end vi har haft i de sidste par kampe, hvor det lige er den sidste aflevering, der mangler, og der må vi bare indrømme, at der er vi ikke gode nok pt.”

“Vi vidste godt, at Fremad Amager kunne komme her, og spille helt frit. Man kunne se, at de havde skuldrene nede, og det var bare derudaf. Og det er egentlig det, man ønsker for sit fodboldhold. At kunne spille frit. Men det er bare ikke altid så nemt, når der er et pres, og det er jo det, der er hele essensen i fodbold. Det er at kunne spille under stort pres, men spille frit. Og det er ikke altid så nemt.”

“Der var masser af vilje, og det roste jeg også drengene for, men det er bare ikke altid nok. De gav, hvad de havde, og på dagen var det ikke nok til mere, og det må vi acceptere.”

Capelli Sport