Agger: Skal udnytte, at kampene åbner sig til sidst

De seneste NordicBet Liga-kampe har gjort ondt på HB Køge. Først nappede FC Fredericia en sejr på Capelli Sport Stadion med en scoring kort før tid for et par uger siden, inden Næstved udlignede og stjal to point dybt i overtiden imod Svanerne i sidste weekend. De sene scoringer er gået imod klubben i oktober måned, efter de i september to gange tippede den rigtige vej og førte til sejre i overtidssejre imod både Vejle Boldklub og Fremad Amager.

“Det er sket to gange inden for de sidste to uger, og det er selvfølgelig aldrig sjovt. Vi kunne have gjort mange ting anderledes, det kan man altid, når man kigger tilbage på det. Det kunne vi også ude fra bænken, og det har vi selvfølgelig også overvejet, om vi skulle have gjort. Men jeg hverken håber eller tror, det er en ny tendens for os,” siger Cheftræner Daniel Agger.

Lørdag gæster Fremad Amager kunstgræsset i Køge – blot en måned efter, at to overtidsscoringer fra Svanerne betød at et truende 1-2-nederlag blev vendt til en 3-2-sejr i Sundby Idrætspark mod selvsamme mandskab.

// KØB BILLET: HB KØGE – FREMAD AMAGER //

“Kampene åbner op til sidst. Det er en klar tendens i ligaen, at der kommer kæmpe åbninger til sidst i kampene. Det tror jeg alle trænerne i rækken er klar over. Så handler det jo bare om at være dem, der er bedst til at udnytte det,” siger Agger forud for de to holds andet indbyrdes opgør i sæsonen.

Det første af slagsen har været med til at overbevise HB Køge-træneren om, hvordan opgaven denne gang skal gribes an.

“Sidste gang havde vi et godt boldovertag imod dem og var dygtige i mange facetter af spillet. Så skulle vi bare hen til de føromtalte slutminutter, før vi fik målene prikket ind. Så nu skal vi ud og skabe de chancer, vi ved, vi kan skabe imod dem. Vi skal ud og dominere på bolden. Det er Fremad Amager også selv gode til, når de finder deres rytme i kampene, og derfor handler det for os om at få overtaget og få sat rytmen, inden de får muligheden for det.”

Med en sejr kan HB Køge gå forbi FC Helsingør og overtage sjettepladsen i NordicBet Ligaen, inden Helsingoranerne en time senere lørdag møder SønderjyskE.

Senere på dagen, klokken 15.30, møder HB Køges kvindehold FC Thy/Thisted Q i Gjensidige Kvindeliga på Capelli Sport Stadion. Har man billet til bare den ene af de to kampe, vil den også være gældende til den anden kamp.

HB Køge – Fremad Amager
NordicBet Liga, 13. spillerunde
Lørdag d. 15. oktober, 12.00
Capelli Sport Stadion

Capelli Sport