Agger tilfreds efter testsejr

HB Køge fik en resultatmæssig fin start på holdets træningslejr i Belek på på den tyrkiske sydkyst. Efter en målløs første halvleg i søndagens træningskamp mod FC Atyrau fik HB Køge nemlig åbnet både modstandernes defensiv og målkontoen. 3-0 endte det efter to scoringer af Yousef Salech og en enkelt af Pierre Larsen.

“Det var to forskellige halvlege, men vi fik noget ud af dem begge. Både positivt og negativt med nogle ting vi skulle rette, og også fik rettet. Anden halvleg var rigtig god, og vi fik mere ro på bolden, og fik dem ud at løbe lidt. De stod kompakt i første halvleg, og gjorde det svært for os. Vi havde svært ved at finde løsningerne før pausen, men dem fandt vi i anden halvleg,” opsummerede cheftræner Daniel Agger efter sejren over den kazakiske modstander, og havde også roser til flere af spillerne.

“Jeg synes, der var flere af dem, der kom ind i anden halvleg, der begyndte at lave de rigtige løb, og slå de rigtige afleveringer. Mike Jensen kunne se det nede bagfra, Jacob Trenskow finder mellemrummene og William Madsen løber dybt. Og så Yousef Salech, der scorede et par kasser. Så det var godt.”

HB Køge fortsætter træningen under sydligere himmelstrøg til og med fredag, hvor turen går retur til Danmark. Inden hjemrejsen venter en træningskamp mod svenske Östersunds IK torsdag.

Capelli Sport