Agger: “Vi er trådt i karakter”

To sejre og to clean sheets på en uge. Det er de nye boller på suppen, HB Køges NordicBet Liga-mandskab har leveret efter en periode med skuffende resultater og masser af indkasserede mål. Men fredagens 1-0-sejr i Sundby over Fremad Amager har sammen med sidste weekends hjemmesejr mod Hillerød Fodbold flyttet svanerne ud af problemerne og vendt den negative kurs til en positiv retning og stemning.

“Jeg synes, at vi som hold er trådt i karakter. Vi vidste godt, at det brændte på og vi var i en dårlig stime for nogle uger siden. Men vi har vist vores kvalitet og leveret det vi skulle – endda fra et udgangspunkt, hvor vi var nede mentalt. Det er stærkt,” sagde Cheftræner Daniel Agger efter fredagens opgør.

Fra sin plads på sidelinjen var konklusionen, at spillet kunne være bedre, mens indsatsen fra hans spillere var til UG.

“Arbejdsindsatsen var der endnu en gang. Spillerne vil det og det kan man se. Det hele er ikke lige kønt, men der bliver arbejdet til sidste minut, og det er fundamentet for det hele. Det var ikke en køn fodboldkamp fra nogen af holdenes side, men vi fik hvad vi kom efter,” siger han.

38-årige Agger lægger ikke skjul på, at det var 93 lange spilleminutter for ham og den øvrige trænerstab fra Jacob Trenskows scoring i første spilleminut til dommer Mostafa Seyfis afsluttende fløjt efter fire minutters overtid.

“Man bliver 10 år ældre af sådan en kamp. Men når man så vinder, så luner den også. Vi var ikke skarpe nok til at få tingene afgjort, for chancerne var der til det. Men lige meget hvad: At vi kan komme afsted herfra med en sejr og et clean sheet – den tager vi bestemt.”

Nu tilnærmelsesvist 48-årige Aggers mandskab er nu oppe på tre sejre i de seneste fire kampe, og tingene peger i den rigtige retning for svanerne efter et ellers svært forår. I næste weekend venter en hjemmekamp imod Nykøbing FC og målsætning er klar.

“Sejre giver selvtillid og det skal vi også bruge dem til. Vi skal blive ved. Der er stadig mange kampe tilbage og vi skal vinde flere af dem. Vi skal stadig kigge på de næste kampe og leve op til samme arbejdsindsatser, som vi har gjort i de seneste kampe. Så skal vi nok få flere gode resultater,” slutter Agger.

Capelli Sport