Agger: “Vi skal ustabiliteten til livs”

Efter en længere positiv periode rent resultatmæssigt er HB Køge de seneste uger løbet ind i to nederlag. Først i pokalen mod Sønderjyske og senest i weekenden mod Vendsyssel FF i NordicBet Liga. En udvikling, der selvfølgelig ærgrer klubbens trænerstab.

“Resultaterne viser jo tydeligt, at vores præstationer skifter. Det er den ustabilitet, som vi selvfølgelig gerne vil til livs. Men vi må også acceptere en hvis form for ustabilitet, når vi gerne vil bruge så mange af vores egne unge spillere, som vi vil her i klubben,” siger Cheftræner Daniel Agger, der imod Vendsyssel stod i spidsen for HB Køge for gang nummer 50.

“Selvfølgelig er vi ikke tilfredse med den kamp, vi spillede i pokalen imod Sønderjyske. Den var ikke god fra vores side. Kampen mod Vendsyssel var heller ikke positiv. Men med lidt held var vi alligevel kommet afsted derfra med et point. Vi er inde i en fysisk hård periode, hvor vi trækker meget på de samme spillere, fordi vi ikke har så mange at rotere med. Men vi gør hvad vi kan, for alligevel at få det maksimale ud af vores hold.”

// KØB BILLET: HB KØGE – SØNDERJYSKE //

I pokalkampen mod Sønderjyske blev et par af de bærende kræfter på holdet sparet, hvilket Superliga-nedrykkerne kynisk fik straffet på Capelli Sport Stadion, hvor de kunne tage fra med en sejr på 4-1. Nu kommer de altså på besøg igen – denne gang i ligaen – og HB Køge skal bruge erfaringerne fra pokalopgøret til at undgå igen at gå i de samme fælder.

“Vi havde skiftet nogle af vores bærende spillere ud af startopstillingen til den kamp, og vi kunne nok konstatere, at det er vi ikke i en position til at kunne gøre uden konsekvenser endnu. Men det her bliver en helt anden kamp og vi skal ud og se, om vi kan være fysisk stærkere end sidste gang. Sønderjyske har en god trup. En stor, bred trup. De kan stille med flere forskellige spillere og typer på de fleste positioner, men vi må stå imod, hvad de kommer med, og så skal vi have gang i vores eget, gode offensive spil igen,” siger Daniel Agger inden opgøret.

NordicBet Liga-holdet gennemgik fredag en anderledes træningssession end de plejer. Dagen stod således på konkurrencer og spil på Capelli Sport Stadions kunstgræs, inden de lørdag morgen gennemgik det sidste og “normale” træningspas inden kampen.

“Vi skal være friske og klar både mentalt og fysisk. Der var godt humør og det hjælper altid i en trup. Men det handlede først og fremmest om, at vi skal være friske og klar til kampen – og det var den her session med til at sikre, at vi nu er,” slutter Agger.

Der er kampstart på Capelli Sport Stadion klokken 13.00 søndag.

Senere på dagen – klokken 16.30 – møder HB Køges Kvindehold FC Nordsjælland i Gjensidige Kvindeliga. Alle gyldige billetter til den ene af kampene vil også være gældende for den anden kamp. Du får således adgang til to kampe, selvom du kun betaler for én, når du køber din billet til søndagens opgør på hbkoge.eventii.dk.

Capelli Sport