Agnete: Vi skal bygge videre på den gode start

I morgen sparkes anden spillerunde i Gjensidige Kvindeligaen i gang, når de forsvarende danske mestre fra HB Køge tager turen til Sparekassen Thy Arena i Thisted. Med en sejr og tre point i åbningskampen mod Brøndby IF, har det været en drømmestart for HB Køges kvinder. Og den gode start er bestemt noget, som truppen skal bygge videre på. Det fortæller Agnete Marcussen efter fredagens træning i Køge.

“Sejren over Brøndby var helt klart en drømmestart for os. Nu handler det for os om at bygge videre på den gode start og tage de positive takter med os på udebane,” lyder det fra Agnete Marcussen.

“FC Thy-Thisted Q er en rigtig god modstander. Det er et hold, der er gode til at være i det høje pres, så vi kommer heller ikke til at have så meget tid i bagkæden – og det gør selvfølgelig også noget for vores spil. Det har derfor også været noget helt andet at forberede sig til denne kamp i forhold til sidst, men det er en fed udfordring, som vi føler os godt klædt på til,” fortsætter den unge forsvarsspiller.

Selvom der venter truppen en lang bustur til Thisted, er det ikke en fremmed destination for Agnete, der i sidste sæson spillede i den blå og hvid-stribede trøje for FC Thy-Thisted Q.

“Det bliver lidt specielt at skulle spille mod mit gamle hold, som jeg jo har brugt så mange år sammen med. Men det gør også bare, at jeg er endnu mere tændt på den her kamp, fordi jeg gerne vil slå fast og bevise, at jeg altså hører til i HB Køge,” siger Agnete og uddyber om hendes første tid i klubben.

“Jeg føler virkelig, at jeg er faldet godt til i min nye klub. Os “nye” begynder også at have godt styr på alle relationerne – og det er både på og udenfor banen. Hele truppen er virkelig gode til at lave en masse sociale ting, der ryster os endnu mere sammen. Det er guld værd, fordi det altså også bare betyder meget på banen, at man kender sine medspiller og har det godt med hinanden,” slutter Agnete Marcussen.

Der er kick-off på Sparekassen Thy Arena i Thisted lørdag klokken 16.00.
Kampen vises som altid på Viaplay.

FC Thy-Thisted Q – HB Køge
Gjensidige Kvindeliga, 2. spillerunde
Lørdag d. 13. august, 16.00
Sparekassen Thy Arena

Capelli Sport