AJ inden Næstved: Tre point vil hjælpe meget

Efter en god stime med syv point i tre kampe, kom HB Køges NordicBet Liga-mandskab ned på jorden igen med nederlaget imod FC Fredericia i sidste weekend. Nederlaget betyder samtidig at der nu er fire point op til en placering i top 6, hvor blandt andre søndagens modstander fra Næstved Boldklub befinder sig – og det hul er for stort til Jonas ‘AJ’ Jensen-Abbews smag.

“Med det resultat, har vi ikke gjort det lettere for os selv. Så tre point vil hjælpe rigtig meget, både i tabellen men også på vores selvtillid. Vi har spillet nogle gode kampe, hvor resultaterne ikke er gået vores vej – blandt andet sidst vi mødte Næstved. Så det vil virkelig være dejligt, hvis vi både kan spille en god kamp og få tre point. Kan vi vinde de resterende kampe inden vinterpausen vil det hjælpe meget på tabellen og ende med at se godt ud for os, så det er dét, vi går efter,” siger midterforsvareren inden kampen mod rivalerne fra syd.

// KOM MED FANBUSSEN TIL UDEKAMP I NÆSTVED //

Jonas Jensen-Abbew kom til klubben i sommer på en lejeaftale fra FC Nordsjælland, og han er startet inde i samtlige kampe for HB Køge siden da. Gennem den store mængde spilletid har han efterhånden fået en central rolle på holdet og måden tingene bliver gjort på i klubben.

“Vi prøver at gøre de fleste af tingene på samme måde til hver kamp, for i sidste ende er målet det samme hver gang. Nemlig at vinde. Nogle gange går tingene, som de skal, og andre gange gør de ikke. Men vi føler, at vores chancer for at lykkes med vores plan bliver større gang for gang. Nu håber vi den lykkes mod Næstved,” siger AJ og understreger, at det bestemt ikke bliver nemt mod en stærk modstander.

Oprykkerne fra Næstved har nemlig overrasket positivt og ligger inden runden nummer fire i tabellen med 22 point for 11 kampe. Især på hjemmebane har de vist sig stærke og det er foreløbigt blevet til fire sejre og en enkelt uafgjort i sæsonens hidtidige fem hjemmekampe, hvor modstanderne især har haft svært ved at score mål. Således har Næstved blot lukket to mål ind på hjemmebanen indtil nu, men Jensen-Abbew tror på, at HB Køge har gode chancer for at få bolden i nettet efter de to holds første indbyrdes opgør.

“Vi spillede en god kamp og fik nogle gode erfaringer med fra den. Vi var tålmodige på bolden og lykkedes med at skabe en masse gode chancer, som godt kunne have kastet mere end det ene point, det blev til, af sig. Så vi går ind til kampen med samme mindset som sidst, og med en tro på, at vi kan tage tre point. Men det er en modstander, der er rigtig god på bolden, og hvis vi giver dem plads, udnytter de den. Så det bliver tæt,” slutter Jonas Jensen-Abbew.

Der er kick-off på Tintshop Park i Næstved søndag klokken 13.00. Billetter til kampen kan købes via linket her. HB Køge håber, at mange supportere vil starte bilen og køre de 45 kilometer sydpå og støtte holdet. Alternativt kan man komme med Svanerne / HB Køge Supports bus til kampen, læs mere om dét her.

 

Næstved Boldklub – HB Køge
NordicBet Liga, 12. spillerunde
Søndag 9. oktober, 13.00
Tintshop Park, Næstved

Capelli Sport