Aleris ny Health Care Partner i HB Køge

HB Køge og Danmarks største private sundhedsvirksomhed, Aleris, har indgået et samarbejde, der gør Aleris til ny Health Care Partner i klubben.

Som en del af aftalen vil Aleris fremover tilbyde sundhedsydelser i form af scanninger, operationer og lægebistand til HB Køges professionelle fodboldhold fra NordicBet Liga, Gjensidige Kvindeliga og ungdomsrækkerne.

”Aleris er en super spændende partner for os. De har leveret imponerende resultater og med deres lokale islæt har det været naturligt for os at gå denne vej. Vi har i forvejen et tæt forhold til flere fagpersoner og læger på hospitalet, så vi er helt trygge ved at flytte fremtidige scanninger og operationer til Ringsted. I professionel fodbold har vi brug for lynhurtig aktion, når uheldet er ude, og det får vi gennem det her samarbejde,” siger Direktør i HB Køge, Per Rud.

Aleris er Danmarks førende privathospital med seks hospitaler fordelt rundt om i landet, men HB Køges spillere vil som udgangspunkt få gavn af de spritnye faciliteter i Aleris Ringsted.

Det vil fortsat være ProTreatment, der står for klubbens fysioterapi og som derfor vil være med til klubbens kampe og stå for den umiddelbare behandling af en skade. Herefter er det meningen, at Aleris’ specialister inden for blandt andet idrætskirurgi, idrætsmedicin, røntgen og scanning skal hjælpe med den efterfølgende diagnosticering og behandling.

“Vi kan i Aleris tilbyde hurtige, fleksible udredninger og få stillet diagnoser af specialister, så den rette behandling rammes fra start. Derfor er samarbejdet med HB Køge et naturligt valg for os, da skader jo desværre er en stor risiko i idrætten. Vi ser frem til samarbejdet med det lokale sundshedsteam i HB Køge,” siger Lone Dahl, Hospitalschef Aleris Ringsted.

Aftalen mellem parterne er kommet i stand igennem Aleris Ringsteds overlæge og ortopæd Jesper Høeg Vinther, der tidligere har været tilknyttet DBU i over 17 år. Jesper hjalp allerede HB Køge med lægeassistance i forbindelse med klubbens kampe imod Juventus i UEFA Women’s Champions League-kvalifikationen i efteråret og har ad den vej skabt en stærk forbindelse mellem Aleris og HB Køge.

Udover samarbejdet omkring behandlinger i HB Køges sportslige sektor, vil Aleris fremover være medlem af NETVÆRKET i klubben og have titel af NationalPartner.

Capelli Sport