Alexander Franck Årets Netværker 2021

RengøringsGruppen Danmark har i flere år været en trofast og loyal partner i HB Køge, og Alexander Franck der er med i ejerkredsen i virksomheden, er netop blevet kåret som Årets Netværker 2021.

Kåringen skulle oprindeligt have fundet sted i forbindelse med årets sidste “3. tirsdag…” hos Theilgaards i Køge, men fyraftensmødet blev aflyst pga. de gældende coronarestriktioner. I stedet tog NETVÆRKETs formand Steen Witthøfft ud og overraskede Alexander Franck på kontoret i Den Hvide By i Køge.

“Alexander er god til at bruge NETVÆRKET både til at hente viden, men i høj grad også til at handle med andre medlemmer af NETVÆRKET. Han har altid god energi og deltager aktivt på møderne og er mødestabil såvel til netværksmøder som til både herre- som kvindekampe,” lød begrundelsen for at det i år var Alexander Franck, der løb med hæderen, pokal, trøje og en lækker kurv fra gavegaarden.

RengøringsGruppen Danmark, Valdemarshaab 11A, 4600 Køge er et professionelt rengøringsfirma, RengøringsGruppen Danmark beskæftiger i dag mere end 40 dygtige medarbejdere.

I takt med virksomhedens vækst i såvel antal opgaver som antal kunder over hele landet, blev navnet i 2011 ændret til RengøringsGruppen Danmark fortsat med Lars Hansen som ejer og administrerende direktør. I 2021 tiltrådte den 24-årige Alexander Franck i ejerkredsen.

En anden kåring, Årets Ambassadør, deles i år mellem to andre af NETVÆRKETs medlemmer, da de begge har inviteret præcis lige mange gæster med til aktiviteter i NETVÆRKET og HB Køge i årets løb.

Kåringen som Årets Ambassadører går til Elise Pedersen fra Lellinge Container og Kran A/S og Jens Rasmussen fra JC Nordic ApS.

NETVÆRKET der står bag HB Køge, består af mere end 250 virksomheder.

Stort tillykke til vinderne!

Formand for NETVÆRKET Steen Witthøfft overrækker titlen som Årets Netværker 2021 til Alexander Franck fra RengøringsGruppen Danmark.

Capelli Sport