Alkhoudari tror på sejren

HB Køge stillede med et rekordungt mandskab da holdet tidligere på ugen spillede sig videre i Oddset Pokalen med en 3-1-sejr over Tårnby FF fra Danmarksserien.

Blandt målscorerne i kampen var blot 16-årige Basem Alkhoudari, der i sin blot fjerde seniorkamp scorede sit første mål for HB Køge, og skrev sig i historiebøgerne som HB Køges yngste målscorer nogensinde.

“Det føles super godt at score i min første kamp fra start på seniorholdet. Det er jeg selvfølgelig super glad for. Vi startede med et meget ungt hold, og det giver selvfølgelig noget selvtillid som vi kan tage med videre”, fortæller Basem Alkhoudari et par dage efter pokalsejren og dagen før holdets næste opgave – fredagens hjemmekamp mod B.93 i NordicBet Ligaen.

Og det er en kamp som Basem Alkhoudari ser frem til.

“Vi er to spillende hold. De ser lidt anderledes ud i presset end vi gør, og der skal vi så finde frem til at spille os igennem deres pres. Jeg synes vi er blevet et godt spillende hold. Vi kommer frem til nogle fine muligheder og har en god boldomgang. Det synes jeg gør det meget lettere for os at spille og bygge spillet op. Jeg tror det bliver en tæt kamp, men jeg tror, at vi tager den”, slutter Alkhoudari.

HB Køges hjemmekamp mod B.93 fløjtes i gang fredag kl. 19.00 på Capelli Sport Stadion.

Capelli Sport