Amerikanere og tyskere løb med guldet ved Capelli Sport Cup

Søndag eftermiddag blev der spillet finaler ved Capelli Sport Cup i Køge Idrætspark – og det blev amerikanerne og tyskerne der løb med guldet.

De første placeringskampe blev spillet i U17-turneringen klokken 10.00 og her stod finalen på en ren amerikansk duel mellem Cedar Stars Academy og Capelli Sport USA. Efter en drabelig duel endte Cedar Stars Academy fra New Jersey med at løbe med titlen efter en 2-1-sejr på Capelli Sport Stadion.
HB Køges U17-drenge endte turneringen på en fjerdeplads efter et nederlag mod SV Wehen Wiesbaden i bronzekampen, der blev spillet samtidig på Beierholm-banen i Køge Idrætspark.

I U19-afdelingen stod finalen mellem Viborg FF og Viktoria Köln og her blev det tyskerne, der viste sig stærkest. Med en overbevisende sejr på 4-1 sikrede de sig titlen og kunne derfor efterfølgende hæve det trofæ, HB Køges spillere sidste år løftede.
I år blev det desværre ikke en ligeså succesfuld omgang for svanernes U19-drenge, som endte sidst i turneringen.

Som altid har der været masser af talentfulde spillere på banen, god stemning og adskillige scouts på tribunerne for at holde øje med de mange talenter i Capelli Sport netværkets klubber.

Efter turneringens afslutning blev der uddelt individuelle spillerpriser og også her løb amerikanerne og tyskerne med hæderen. Få overblikket over dem alle her:

U17
Golden glove: Alex Provost, Cedar Stars Academy
Golden boot: Glenn Burger, SV Wehen Wiesbaden (5 goals)
MVP: William Altirs, Cedar Stars Academy

U19
Golden glove: Oskar Hill, Viktoria Köln
Golden boot: Said-El-Mala, Viktoria Köln
MVP: Hassan Ali, Viktoria Köln

Capelli Sport