Amerikansk angriber tørner ud for HB Køge i efteråret

Makenzy Doniak er mandag landet i Køge, hvor hun fremadrettet vil være at finde og tørne ud for HB Køges Gjensidige Kvindeligahold for den resterende del af efteråret. Den 26-årige angriber kommer med erfaring fra den bedste amerikanske række, NSWL, samt fra australsk fodbold.

“Makenzy er en spiller, der kan bidrage til mange facetter af vores spil. Hun er stærk, god i presspillet og en klog angriber. Hun kan tilpasse sit spil og fylde mange positioner ud, hvorfor hun uden tvivl kan være med til at gøre en forskel på holdet. Vi har set, at hun har et rigtig, rigtig højt topniveau og det håber vi meget på at få at se her i klubben”, siger sportschef Jonas Nielsen.
Sportschefen fremhæver også Capelli Sport-netværket og takker disse for at hjælpe med at gøre handlen muligt.
“Jeg er super glad for at være i Danmark og for at skulle spille for HB Køge. Jeg ser frem til at udvikle mig som fodboldspiller og selvfølgelig at få succes med holdet. Umiddelbart, vil jeg beskrive mig selv som en spiller, der arbejder hårdt og altid dedikerer mig fuldt ud til den opgave, der er foran mig. Jeg er nysgerrig og leder efter altid efter måder at blive en bedre spiller på”, siger Makenzy Doniak selv.
Doniak har tidligere spillet i finalekampen i den bedste amerikanske række, NSWL med sin tidligere klub North Carolina Courage samt i juli måned med Chicago Red Stars. Hun har ligeledes vist sig frem i den australske klub Adelaide United, hvor hun på en halvsæson scorede 7 mål i 12 kampe. Makenzy Doniak tilknyttes HB Køge på en kontrakt, der løber for resten af 2020.

Fakta om Makenzy Doniak
Født: 25. februar 1994
Position: Angriber
Højde: 173 cm

Tidligere klubber: Western New York Flash // North Carolina Courage // Adelaide United (leje) // Utah Royals FC // Chicago Red Stars
Capelli Sport