Amerikansk samarbejdsklub besøgte HB Køge

To ungdomshold fra den amerikanske Capelli Sport-klub Alexandria SA lagde tidligere på ugen vejen forbi Capelli Sport Stadion i Køge. De to pigeungdomshold fra årgang 2009 og 2010 var i forvejen i Skandinavien efter i sidste uge at have deltaget i en turnering i Sverige, og inden hjemrejsen til USA aflagde de altså HB Køge et inspirationsbesøg. Undervejs blev der udvekslet masser af erfaringer, og de amerikanske gæster fik et tæt indblik i hverdagen i HB Køge, ligesom de fik en indføring i hvordan vejen er fra ungdomsfodbold til seniorfodbold i HB Køge.

De 28 spillere og tre trænere og ledere fra Alexandria SA fik først en rundvisning på Capelli Sport Stadion og i HB Køges faciliteter. Derefter var der oplæg ved Dennis Bauer, der er rekrutteringsansvarlig i HB Køge. Bauer fortalte om HB Køges ambitiøse projekt med pigefodbolden og om de store skridt, man har taget i løbet af de seneste år.

Også Kvindeligaholdets cheftræner Kim Daugaard var forbi for at fortælle om kvindeligaholdet og om nogle af de store oplevelser, som han og holdet de seneste år har haft i i forbindelse med Champions League, samt om den udvikling og læring som følger af kampe mod modstandere fra allerhøjeste niveau.

De to talentfulde amerikanske pigehold var også en tur på træningsbanen på Capelli Sport Stadion, hvor HB Køges U16-cheftræner Jano Nissen havde planlagt en træningssession. Her blev de dedikerede amerikanerne udsat for nogle af de samme øvelser, som bruges på HB Køges talenthold, og på den måde var der masser af læring og inspiration at hente for både spillere og trænere.

Capelli Sport