Amerikansk talent skriver kontrakt med HB Køge

16-år gamle Ronald Arevalo fra Cedar Stars Academy i New Jersey skifter til HB Køge i sommeren 2021. Det store talent har tidligere været på prøvetræning i HB Køge af flere omgange, hvor han har efterladt et positivt indtryk i klubben, som nu betyder, at han skifter til det Østsjællandske på sin 18-års fødselsdag.

– Arevalo har tidligt vist, at han har nogle klare spidskompetencer, som vi håber at kunne bygge videre på. Han er eksplosiv og har et godt antrit, der kan skabe problemer for mange. Han er også en målscorer, men husk nu at han er ung, og har stadig meget at lære, og der skal blandt andre nogle muskler på kroppen. Vi tror virkelig på, at han på sigt vil kunne gøre en forskel for os. HB Køge er et rigtigt godt sted for Ronald at spille for hans videre udvikling, siger adm. direktør i HB Køge Per Rud,

Da han besøgte HB Køge i sommers, var Arevalo imponeret af klubbens faciliteter – herunder det nye Capelli Sport Stadion samt førsteholdets niveau, hvor han deltog ved i flere af træningerne.

– Vi arbejder altid hen mod at skabe et så stærkt bånd som muligt mellem Capelli Sport, Cedar Stars Academy, HB Køge og alle vores andre partnere. Følelsen af at være en del af en stor familie er vigtig – men det er endnu vigtigere for vores spillere at føle, at vi kan tilbyde dem vigtig sparring i forhold til deres udvikling, siger George Altirs, Hovedaktionær i HB Køge og CEO for Cedar Stars Academy og Capelli Sport

Arevalo har haft sin daglige gang for talentakademiet og fodboldklubben Cedar Stars Academy og har som 16-årig spillet en række kampe for Cedar Stars Rush, et USL League Two-hold. I denne sæson er han den yngste målscorer i rækken. Før han flytter til Danmark og HB Køge vil talentet fortsætte sin udvikling hos Cedar Stars Academy, hvor han fokuserer på at forberede sig til et liv som professionel fodboldspiller i Danmark.

I løbet af sommeren 2021 vil Ronald Arevalo formelt flytte til Danmark og tilslutte sig HB Køge for at forfølge drømmen og blive en professionel fodboldspiller. Det endelig skridt i Pathway to Pro for Cedar Stars Academy og Capelli Sport.

Om Capelli Sport

Capelli Sport er et innovativt sports- og holdsportsbrand, der fokuserer på design af den højest mulige kvalitet, den nyeste teknologi indenfor fabrikater og funktionelt design for verdensklasse performance. For mere information om Capelli Sport, nuværende samarbejdspartnere og hvordan man får adgang til SHOP CAPELLI SPORT, besøg online kataloget på capellisport.com, følg med på Twitter (@capellisport) og Instagram (@CapelliSport) eller besøg Capelli Sport Facebook-siden.

Capelli Sport