Andreas Bengtsson ny mand i HB Køge-trøjen

HB Køge har indgået en aftale med den 26-årige svenske back Andreas Bengtsson gældende for resten af sæsonen. Bengtsson kommer til klubben fra Halmstads BK, hvor han har spillet hele sin karriere.

”Selvom han kun lige er på vej ind i sin bedste fodboldalder har Andreas har massiv erfaring fra både Allsvenskan og Superettan. Det har vi ledt efter som supplement til vores unge hold. Derudover er han fleksibel og kan dække flere positioner, hvilket vi også får brug for i det år, der venter. Så på rigtig mange måder passer Andreas perfekt ind i truppen,” siger Direktør i HB Køge, Per Rud.

Andreas Bengtsson er først og fremmest venstre back, men han kan også gøre sig i højresiden og længere fremme på banen som kantspiller. Han debuterede for sin barndomsklub Halmstads BK tilbage i 2015 og spillede siden 199 førsteholdskampe for klubben – herunder to fulde sæsoner i den bedste række, Allsvenskan. Senest var han i det forgangne år med til at sikre Halmstads BK en andenplads i Superettan og dermed oprykning tilbage til Allsvenskan. Men tiden var kommet til nye udfordringer for Andreas, som derfor nu er at finde i HB Køge.

“Det er en stor forandring for mig. Jeg forlader min comfort zone – min barndomsklub, min familie, mine venner – for at prøve noget nyt af, og jeg glæder mig virkelig til det. Jeg kommer hertil for at spille kampe og udvikle mig. Jeg glæder mig til at lære dansk fodbold at kende og komme i gang med at spille med mine nye holdkammerater,” siger Andreas Bengtsson.

Andreas overværede tidligere i dag sine nye holdkammeraters sejr mod B.93 i årets første træningskamp. I morgen, fredag, træner han selv med holdet for første gang.

Andreas Bengtsson er blevet tildelt trøjenummer 6 i HB Køge.

Capelli Sport