Anfører på kontrakt i HB Køge

20-årige Maria Uhre fortsætter i HB Køge, hvor hun som den første efter den godkendte kontraktstatus skriver under på en kontrakt.

Læs også: Kontraktstatus på plads til HB Køges Kvinder

“Maria er en vigtig spiller. Uhre er lidt en atypisk anfører, da hun ikke er den der råber højest eller dirigerer holdkammeraterne verbalt – men i stedet går forrest og er en af dem, der knokler allermest. Hun kan være med til at drive bolden fremad, men er også stenhård i alle dueller. En klog forsvarsspiller, der er vigtig for holdet”, siger sportschef for HB Køge Kvindeelite Jonas Nielsen.

” Maria er om nogen en person, vi gerne vil identificere vores projekt med. Hun er altid klar, altid leder og i bund og grund er hun bare nødvendig for at bevare den kultur, der er på holdet. Vi er meget stolte over, at hvordan hun har løftet sit spil i takt med de nye udfordringer, og da jeg så vores første kamp i Vildbjerg stod det bare ganske klart, at hun skulle være vores første kvindelige kontraktspiller. At få mulighed for dette er også et resultat af den betingelsesløse støtte, som vi oplever fra Capelli Sport, der tror fuldt og fast på det, vi laver hernede. Uden støtten fra vores ejere kunne det ikke lade sig gøre”, siger direktør Per Rud

Læs også: 20-årig anfører for et Gjensidige Kvindeliga-hold: Uhre har været med hele vejen

Maria Uhre er anfører på det nyslåede Gjensidige Kvindeliga-hold, som hun har været en del af siden 2018, hvor hun kom til fra Greves andethold og båret anførerbindet siden sommeren 2019.

Capelli Sport