Arevalo udtaget til landsholdet

18-årige Ronald Arevalo er blevet udtaget til landsholdssamling for El Salvador. Arevalo mødes med sine landsmænd i hjemlandets hovedstad, San Salvador, på mandag forud for den forestående venskabskamp imod Guatemala i Washington D.C. næste fredag.

Udtagelsen betyder, at Arevalo ikke er tilgængelig for HB Køges førstehold i den kommende uge. Til gengæld får den 18-årige offensiv-spiller forhåbentlig en masse værdifuld erfaring med hjem fra udtagelsen, som kan hjælpe hans udvikling fremadrettet.

“Vi er stolte over, at Ronald er blevet udtaget til sit landshold i så ung en alder, og vi er sikre på, at han vil gøre os, ham selv og hans hjemland ære. Det er en spændende mulighed for ham, som vi naturligvis støtter ham hundrede procent i,” siger Direktør Per Rud om udtagelsen.

Arevalo skrev allerede som 16-årig under på en kontrakt med HB Køge gældende fra hans 18-års fødselsdag, efter at have imponeret til Capelli Sport Cup i 2019.
Han kom til klubben i sommer fra Cedar Stars Academy, der er en del af Capelli Sport netværket – og han blev dermed den første spiller nogensinde til at gå igennem Capelli Sports Pathway to Pro. Arevalo, som debuterede for HB Køges førstehold i pokalkampen mod FC Helsingør i august måned, har tidligere været udtaget til USAs U16-landshold.

HB Køge ønsker Ronald og El Salvador held og lykke med landskampen imod Guatemala.