Auri: “Der skal være kamp om pladserne”

Onsdag eftermiddag var der for første gang i denne opstart Superligamodstand til HB Køge da holdet på udebane tørnede sammen med OB. Mange spillere kom i aktion, men der blev denne gang ventet lidt med at foretage den store masseudskiftning, som typisk hører sig til i de første træningskampe i enhver opstart.

“De første par kampe har vi brugt til at alle har skullet have spilletid. Mod OB prøvede vi et nyt system, og nogle af spillerne fik lidt mere spilletid, og så må vi se i næste kamp, hvem der skal have lidt mere spilletid der, så vi kan nærme os 90 minutter. Det er det, der er planen”.

I løbet af denne uge har to nye spillere sat deres signatur på aftaler med HB Køge, og både Mikkel Qvist og Emilio Simonsen var i startopstillingen i kampen mod OB, mens den tredje nytilgang i transfervinduet, Lasse Petry, kom på banen i anden halvleg. Og der er alle faldet godt tli allerede.

“De gør det godt. Selvfølgelig tager det tid i den fase, hvor de skal finde ud af præcis hvad vi gør med og uden bolden. Men de har en god attitude, og er faldet godt ind i truppen, så det ser fint ud”.

Udover de nye, så lysner det også på skadesfronten, hvor Oskar Snorre er tilbage efter en mindre, planlagt operation, mens også Magnus Häuser og Lorenzo Burnet er tilbage efter skadespauser, som alle var med i onsdagens træningskamp mod OB.

“Det er det, vi vil. Der skal være kamp om pladserne, så vi presser alle til at yde deres bedste, hver eneste dag”, slutter Auri.

Lørdag eftermiddag gælder det træningskampen på Capelli Sport Stadion kl. 13.00 hvor HB Køge møder topholdet Brøndby IF fra 3F Superligaen.

Capelli Sport