Auri efter nederlag: “Vi laver store fejl og scorer ikke på vores chancer”

Søndag eftermiddag løb HB Køge ind i et nederlag på 0-3 mod Viborg FF hjemme på Capelli Sport Stadion. Nederlaget blev en realitet efter fejl i defensiven og manglende skarphed i offensiven. Helt modsat seneste kamp i 1. Division, hvor HB Køge ude mod Kolding IF vandt 4-2 efter en kamp, hvor der blev udvists skarphed både offensivt og defensivt.

“Det er en hård skæbne. Jeg synes egentlig, at det er en meget lige kamp med perioder til os og perioder til dem, men jeg må også bare sige, at de er smartere. Vi laver store fejl, og så scorer vi ikke på de chancer vi har. Så simpelt er det. Hvis vi snakkede om effektivitet efter Koldingkampen, hvor vi var dygtige, så var det helt det modsatte i dag”, sagde cheftræner Auri Skarbalius til HBKoge.dk efter kampen mod Viborg.

Allerede onsdag aften skal HB Køge igen i aktion i 1. Division når det på udebane går løs mod oprykkerne fra FC Helsingør, og HB Køges cheftræner er glad for at der kommer en ny kamp så hurtigt.

“Ja, heldigvis. Jeg plejer at sige, at efter et nederlag er det bedste, at der kommer en kamp så hurtigt som muligt. Vi har rejst os før, og det gør vi igen”.

 

Capelli Sport