Auri efter træningslejr: “De nye spillere er faldet godt ind”

HB Køge har lørdag eftermiddag afsluttet klubbens træningslejr i Tyskland. Som afslutning på træningslejren spillede HB Køge opstartens sidste træningskamp. Modstanderen var Hallescher FC fra den tyske 3. Liga, og trods resultatet i den kamp, så var cheftræner Auri Skarbalius efter kampen tilfreds med det samlede udbytte af træningslejren.

“Vi har haft en rigtig god træningslejr. Målet var at træne så meget som muligt på alle de forskellige taktiske detaljer, som vi har arbejdet med, samtidig med at de nye spillere er faldet mere og mere ind, fordi man er sammen hele tiden”, sagde han til HBKoge.dk kort efter kampen mod Hallescher FC, der endte med en tysk 3-1-sejr efter en jævnbyrdig og intens træningskamp, hvor pausestillingen var 0-0.

“Vi har spillet to kampe mod to gode modstandere – det må man sige. Vi har spillet, synes vi, to meget intense og lige kampe, men vi må bare konstatere, at modstanderne er mere kyniske. Mere voksne. Det er en super læring for os, men det er ikke godt nok”, slutter Auri.

HB Køge tager hul på NordicBet LIGAEN på fredag den 11. september kl. 19.00 på hjemmebane mod Hvidovre IF.

Capelli Sport