Auri: “Er man ikke klar, bliver man straffet”

Lørdag eftermiddag kunne Auri Skarbalius se sit hold bringe sig i front mod FC Helsingør i opstartens sidste træningskamp. Nordsjællænderne dominerede i efteråret 2. Division Gruppe 1, hvor det i 16 kampe endte med hele 13 sejre og kun et enkelt nederlag. Fra starten af træningskampen var det dog HB Køge, der dominerede opgøret og også kom foran. I anden halvleg blev det et noget andet billede og det findes der i følge cheftræneren en god forklaring på:

“For mig at se, er den udvikling vi ser i kampen egentlig meget simpel. Når man ikke vinder sine dueller, smider bolden efter to-tre afleveringer og når man ikke er helt klar i hovedet fra anden halvlegs start, så er der konsekvenser. Der bliver vi straffet. Det kan spillerne klart tage med fra kampen i dag. De skal være klar”, siger Auri Skarbalius og fremhæver yderligere lyspunkterne fra første halvleg:

“Vi lykkedes med at få lavet en del omstillinger, hvor vi kommer frem til nogle gode chancer. Der kan vi løbe fra dem og viser nogle af de ting, vi skal være gode til. Generelt fungerede vores organisation fint i første halvleg, hvor vi holder dem fra de afgørende chancer, og selv skaber noget”.

 

Capelli Sport