Auri: Forsvaret har været det store problem

Da HB Køge søndag eftermiddag tog hul på opgøret mod Skive IK var det med en masse unge spillere i truppen. Flere af de rutinerede kræfter var løbet ind i småskader, der holdte dem ude af sæsonens næstsidste kamp. Samtidig har flere af de unge talenter i ugerne op til vist sig godt frem og det var derfor nærliggende at spillere som Victor Fiala og Casper Jørgensen fik deres første optrædener i startopstillingen for HB Køge – hvilket Jørgensen blandt andet takkede for med en scoring.

“Det har været en blanding mellem det vi blev tvunget til og det vi ville, som eksempelvis Casper Jørgensen. Ham ville vi gerne se fra start og jeg synes, at han gør det fantastisk. Og så er der jo nogle, der starter inde fordi vi har skader hos andre. Så på den måde var det ligesom vi plejer at gøre; Agere løsningsorienteret og så få det bedste ud af situationen”, siger cheftræner Auri Skarbalius efter kampen,

“Skive er ikke noget dårligt hold, men jeg ser det som noget meget positivt, at vi havde bolden så meget, tør spille, skaber chancerne og scorer to mål. Det burde være nok, men vi må også bare indrømme, at selvom vi har fokuseret så meget på det defensive siden nytår, så er det igen i dag en ny forsvarskonstellation. Og det er sjældent, at vi spiller to-tre kampe i træk med det samme forsvar. Hvilket har været vores store problem”

På mange måder var det en kamp, der bølgede frem og tilbage med muligheder til begge hold. Derfor var der selvfølgelig nok forskellige perioder i opgøret, som gav plads og mulighed for, at flere spillere kunne vise sig frem. Noget der dog gik igen af flere omgange var, at HB Køge i relativt store dele af kampen sad på spillet og kontrollede bolden, hvilket gav plads til boldkyndige spillere i banens midte.

“Casper Jørgensen har jeg allerede fortjent nævnt, men også Steph (Stephan Petersen, red.) viser sig frem og det er dejligt at have en rutineret spiller, der gør det godt. Victor Fiala spiller som sådan en fint debut, men bliver bare straffet på de fejl, der bliver lavet. Magnus Haüser og Liam Jordan synes jeg også spiller en rigtig fin kamp”, slutter Auri Skarbalius af.

HB Køges næste kamp er på hjemmebane lørdag den 25. juli, hvor Næstved BK kommer på besøg til sæsonens sidste kamp.

Capelli Sport