Auri: Når man indkasserer fire mål, er det svært at vinde

Lørdag eftermiddag blev det efter mere end 100 minutters fodbold til et nederlag mod Viborg FF, som hjemme på Energi Viborg Arena scorede fire mål og tog alle tre point mod HB Køge. Et straffesparksscoring af Martin Koch Helsted og en enkelt pind fra Jubril Adedeji var ikke nok. Derfor går turen tilbage til Østsjælland med bukkede hoveder og skuffede spillere.

“Efter sådan en kamp har man det skidt. Når man indkasserer fire mål, er det svært at vinde fodboldkampe. Så kan man altid kigge på, okay, var de bedre eller var det fordi, vi ikke præsterede og lavede nogle store fejl? Der kan jeg så konstaterer, at vi i dag laver nogle store, store fejl i det defensive. Når det så er sagt, så er der store perioder i kampen, hvor vi fungerer rigtig godt. Både fysisk og taktisk matcher vi Viborg. Men vi må også erkende, at de er smartere. De er køligere – de har ikke mange chancer, men scorer på dem, de har” siger cheftræner Auri Skarbalius efter kampen.

Hvordan får man løftet det her til en ny kamp på tirsdag?

“Det er derfor, at jeg elsker det her game. Det er altid en ny kamp. Det er der så på tirsdag – og det er heldigt, at der kommer en så tæt på. Vi skal blive ved med at bounce back og det er jeg sikker på, vi nok skal. Når det er sagt, så vinder vi som et hold og taber som et hold. Viborg slog os og så er vi klar på tirsdag.”

Hvad er dine tanker om et tæt slutprogram? Er det noget, der går udover spillernes fysiske præstationer?

“Igen, siden Næstved-kampen har jeg egentlig været tilfreds med præstationerne. Divisionen er meget, meget lige. Så hvem er det på dagen, der trækker det længste strå? Det har så været lidt op og ned. Men hvad angår vores fysiske tilstand, så kan vi sige, at vi ikke er dårligere end modstanderne. Ofte er det os, der har overskuddet til at jagte de sidste chancer til sidst i kampene. Vi har selvfølgelig lidt småskavanker på holdet, men intet stort og spillerne restituerer godt” slutter Auri Skarbalius af.

Allerede på tirsdag skal Svanerne i aktion igen, hvor rækkens tophold fra Vejle BK kommer på besøg på Capelli Sport Stadion.

Capelli Sport