Auri så tydelige forbedringer efter god pausesnak

Cheftræner Auri Skarbalius var ikke ovenud begejstret for HB Køges indsats i første halvleg af 1-1-kampen mod Hvidovre, men han så tydelige forbedringer efter pausen. Det fortalte han til HBKoge.dk kort efter lørdages genstart i NordicBet LIGAEN.

“Første halvleg var ikke god. Men det viser også kvalitet, at få reddet uafgjort efter en dårlig halvleg. Vi får en god snak i pausen, og så sætter vi Jubril ind, og han kommer ind og gør en stor forskel. I anden halvleg lykkedes vi med at spille på den måde, jeg havde forventet, desværre uden at vi scorer”, siger Auri, og fortsætter:

“I første kamp er der altid nogle nerver. Et point i dag er ikke dårligt. Selvfølgelig ville vi gerne have haft alle tre, men det havde været værre, hvis Hvidovre havde fået vundet”.

I næste spillerunde møder HB Køge på udebane Næstved i et lokalopgør, der spilles søndag den 7. juni kl. 14.00. Her skal der andre boller på suppen, slår Auri fast.

“I hvert fald hvis vi kigger på første halvleg. Men hvis vi præsterer som i anden halvleg, og er skarpere i afslutningerne, så ser det positivt ud.

Capelli Sport