Auri sætter ord på træningssejren over B.93

HB Køge vandt tirsdag aften med 4-0 over B.93 i holdets næstsidste træningskamp inden forårspremieren mod Vejle i næste uge. Cheftræner Auri Skarbalius var tilfreds med sejren, og han er begyndt at komme tættere på sin start-11’er.

“Det gør man jo, når vi kommer tættere på turneringsstart. Det blev 4-0, men jeg ser også på andre ting, som f.eks. hvor mange chancer vi skaber, og hvor mange vi giver væk, og jeg synes alligevel, at vi giver et par chancer væk”, lød det fra Auri kort efter slutfløjtet.

En af målscorerne var nytilkomne Abdel Diarra. Den store midterforsvarer var gået med frem ved en dødbold, og fik tæt under mål sparket kampens første mål i kassen.

“Det var godt for Abdels selvtillid at få scoret. Det var en forlænget bold efter en standardsituation, hvor han står i feltet og sparker den ind”, sagde Auri og fortalte videre, at der var flere, der i hans øjne gjorde det godt, og nævnte et par stykker..

“Der er flere, der gjorde det godt. Jakob Johansson er kommet godt tilbage efter sin skade, og jeg synes også at Gundelach spillede en god kamp.

HB Køges mål i kampen blev sat ind af Abdel Diarra, Martin Koch Helsted, Mark Gundelach og Christian Toftdahl.

Capelli Sport